2009 Ekim Anneleri

zencefinecim çok geçmiş olsun ALLAH sana sabır versin
1 ay çekmiştik hayatımın en kötü zamanı diye adlandırırm hala..

bahaircim yarın pempe koltukyatım bu arada hemde açık ara farkla:D

insallah eskisi gibi istahi yerine gelsin diye dua ediyorum zeynebim icin.Ayrica yemekler sadece ceyline mi hani bana ??

canım zeynebin tahlil sonuçlarından bol miktarda mikrop çıktı, idrar yolu enfeksiyonu:(( Dün öğrendk çok canım sıkkın. Doktor iştahsızlığının buna bağlı olduğunu söyledi. 10 gün antibiyotik ardından tahlil ve böbrek usg'si çekilcekmiş.

Senin canın sağolsun kuzum, kızına yapan anasını aç bırakmaz demi? Vala gelin türkiyeye sırf görmeye mersine bile gelesim var.[/QUOTE]

cok gecmis olsun hayatim,insallah gececek eskisi gibi istahi yerine gelecek zeynebimizin,kiyamam valla ben cok uzuluyorum bu idrar yolu enfeksiyonu olan kuzulara.

merhaba kızlar bir görünüp bir kayboluyorum ama fırsatım olmuyor cenazeler kuranlar hiç bitmiyor..
benim kızım dünden beri koltuktan koltuğa yürümeye başladı...biz bırakıyoruz oda koşarak karşıya geçiyor..çok iyi beceremiyor ama 3 4 adım gidiyor en azından...kendiside pek mutlu oluyor yürüyünce bişey becerdiğinin farkında hanfendi..bizden haberler böyle sizler nasılsınız kuzular napıyorlar..

bak sen zilliye masallah,biz sadece simdilik ayaga kalkiyoruz birkac saniye sonra oturuyoruz sonra tekrar ayaga sonra yavasca oturma hareketi,aerobik gibi :))

Doktorumuza kontrole gittik gelişimi normal fakat yapılan kan tahlilerinde kansızlık çıktı.Doktorumuz kan ilacı ve vitamin verdi.Ayrıca et ,tavuk ,balık vermemi söyledi .Sizler kansızlık için neler yediriyorsunuz ?Biz de 2 gündür ateşliyiz yapılan tahlilerde mikrop çıkmadı antibiyotik kullanıyoruz.2 gün arayla kan alındı.İştahı azaldı ama anne sütünü sık alıyor.................

allah kolaylık versin zeynepcim...
berra'ya da maaşallah.... bakalım bzide çarşamba gibi nilin antibiyotik sonrası tahlil sonuçalrını alacaz.. temizlenmişse de sondalı usg çekilecek galiba.... beynim bulandı artık.... Allah daha büyük hastalıklardan korusun tüm kuzuları..

Saol baharcım inşallah nilimizde herşey düzelmiştir...

bak sen zilliye masallah,biz sadece simdilik ayaga kalkiyoruz birkac saniye sonra oturuyoruz sonra tekrar ayaga sonra yavasca oturma hareketi,aerobik gibi :))

bizde ilk günler öyle başladık sonra koşmaya başladık:)))

Doktorumuza kontrole gittik gelişimi normal fakat yapılan kan tahlilerinde kansızlık çıktı.Doktorumuz kan ilacı ve vitamin verdi.Ayrıca et ,tavuk ,balık vermemi söyledi .Sizler kansızlık için neler yediriyorsunuz ?Biz de 2 gündür ateşliyiz yapılan tahlilerde mikrop çıkmadı antibiyotik kullanıyoruz.2 gün arayla kan alındı.İştahı azaldı ama anne sütünü sık alıyor.................

berradada kansızlık çıktı kanı 10,5 ama ben kan ilacını veremiyom ne zaman versem mutlaka kusuyor ne yapıcam bilemiyorum:((((

teşekkür ederim kızlar, atlatıcaz Allahın izniyle. Küçücük bedenler, kendlerinden büyük sorunlarla baş ediyor. Allah hepsine sağlık sıhhat versin, beterinden korusun. Bütün hasta bebeklere şifa diliyorum. Ve doğrusu merak ediyorum bu enfeksiyon neden daha çok kız bebeklerde.Bahaircim doktorunuz size bişey söyledimi. Hayır kendimde kusur arıyorum, hijyenmi sağlıyamıyorum, kızların alt bakımı daha teferruatlı ya.
Berramın annesi küçük kuzum reflümü olmuş kıyamam ben ona geçmiş olsun tekrardan. Bizde meslek hastalığıdır reflü, %95'de vardır. Bir de bel fıtığı.

selam kızlar hasta bebeklere çok geçmiş olsunn bizde yarın kontrole gidicez ilaçlarmı yan etki neyaptı günde bir kere kusuyo zeyneb hoş yan etkilerde yazıyo ama göstermek istedim emin olmak için vitaminlerle beraber günde 9ilaç alıyo yavrum bide ikigündür çok hızlı nefes alalarında yorulmuş gibi ee diyo eşimde farketmiş bende onu sorcaz doktora öksürügümüz başladı onunda etkisi olabilir

zencefinem enfeksiyonun nedeni genellikle temizlikten kaynaklanıyo tabi... yada idrar yollarının yapısından.. eğer bebekte geri kaçırma varsa yani çişin tamamını vücut dışarı atamıyorsa içerde biriktiği için enfeksiyona neden oluyo... ben artık nil her kaka yaptığında altını sabunla yıkayım durulayı kuruluyorum.. ve bezini çiş yapsa da yapmasa da 4 saatti geçirmeden değiştiriyorum... nilin herşeyi hassas zaten... belki dedim orası da hassastır... daha çok dikkat edeyim. bide böyle deniyorum nasıl olcak bakalım...

selam kızlar nasılsınız bebişlere çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin kuzular face takılmaktan burayı bazen unutuyorum ya öncelerde bi fatoş 55 vardı ahber alanınız var mı

selam kızlar nasılsınız bebişlere çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin kuzular face takılmaktan burayı bazen unutuyorum ya öncelerde bi fatoş 55 vardı ahber alanınız var mı

benim de geçen gün aklıma geldi canım... ben de merat ettim napıyo diye... ama haber alabilen sanırım yok.. yurtdışında yaşıyordu sanırım o..

Back
X