Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zencefinecim çok geçmiş olsun ALLAH sana sabır versin
1 ay çekmiştik hayatımın en kötü zamanı diye adlandırırm hala..
bahaircim yarın pempe koltukyatım bu arada hemde açık ara farkla![]()
insallah eskisi gibi istahi yerine gelsin diye dua ediyorum zeynebim icin.Ayrica yemekler sadece ceyline mi hani bana ??
merhaba kızlar bir görünüp bir kayboluyorum ama fırsatım olmuyor cenazeler kuranlar hiç bitmiyor..
benim kızım dünden beri koltuktan koltuğa yürümeye başladı...biz bırakıyoruz oda koşarak karşıya geçiyor..çok iyi beceremiyor ama 3 4 adım gidiyor en azından...kendiside pek mutlu oluyor yürüyünce bişey becerdiğinin farkında hanfendi..bizden haberler böyle sizler nasılsınız kuzular napıyorlar..
arzuşşş cee eee gördüm seni hoşgeldiniz ...
allah kolaylık versin zeynepcim...
berra'ya da maaşallah.... bakalım bzide çarşamba gibi nilin antibiyotik sonrası tahlil sonuçalrını alacaz.. temizlenmişse de sondalı usg çekilecek galiba.... beynim bulandı artık.... Allah daha büyük hastalıklardan korusun tüm kuzuları..
bak sen zilliye masallah,biz sadece simdilik ayaga kalkiyoruz birkac saniye sonra oturuyoruz sonra tekrar ayaga sonra yavasca oturma hareketi,aerobik gibi :))
Doktorumuza kontrole gittik gelişimi normal fakat yapılan kan tahlilerinde kansızlık çıktı.Doktorumuz kan ilacı ve vitamin verdi.Ayrıca et ,tavuk ,balık vermemi söyledi .Sizler kansızlık için neler yediriyorsunuz ?Biz de 2 gündür ateşliyiz yapılan tahlilerde mikrop çıkmadı antibiyotik kullanıyoruz.2 gün arayla kan alındı.İştahı azaldı ama anne sütünü sık alıyor.................
selam kızlar nasılsınız bebişlere çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin kuzular face takılmaktan burayı bazen unutuyorum ya öncelerde bi fatoş 55 vardı ahber alanınız var mı