2009 Ekim Annelerinin Aylık Kilo Verişleri:)

Dike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2008
118
27
96
40
Diyarbakır
ya kızlar korkarak açıyorum tpiği belki de kilosu kalan tek benimdir 17 kilo ile 72 kg olarak hamileliği bitirdim şimde 62'ye indim 7 kg daha vermem lazım. 1 haftadır da pilatese başladım bilmiyorum gider kilolar. 55 kg hedefim. göbek eritmek için tavsiye hareketler istiyorum sizlerden. bu arada sütüm az da olsa emzirmeye devam ediyorum ciddi bir diyet yapamıyorum.

pehhh 7 kilo kalmisalsanaalsanasmile
bide tek kalan benimdir diyo haspam sempatiksalakcinni
ben ki hamilelikten once en fazla 55 kiloyu goren kisi suan 71 kusurlerdeyimmmm kaydirigubbakcemile
veremedim, veremiyorum, sanirim veremicemmmmm :2:

ben 6o la hamile kalmıstım 76 ile dohuma girdim cok şükür suan yine 60 kiloyum eski fromuma döndüm sayılır ama göbeğim hala gitmedi..ama onunda gideceğine inanıyorum..

ben ne göbeğimin gideceğine ne de şu üst bacaklarda kalan fazlalığımın gideceğine inanmıyorum....

ben 63 ile hamile kalmıştım 83 ile doğuma girdim
şu anda 64 kiloyum 19 kilo toplamda verdim... işin kötü tarafı hamile kalmadan önce aldığım kiloları verebilmek normal kilom 50-51... verirmiyim acaba :S
bora 2 aydır emmiyor o yüzden yediklerime dikkat edbiliyorum ve spor yapıyorum...sabah ve akşam bisiklet sürüp aerobik yapıyorum...biraz hırs biraz fedakarlık gerekiyor sanırım verebilmek için...

53 kilo ile hamile kalmıstım 54 kiloyum simdi. hala emiyor saygın, ama eski fizigim yokk
gobek olduktan sonra zayıf olmak neye yarar fizigim cok igrenc gorunuyor dısarı cıkmak istemiyrm zayıflarda gobek daha cirkin gorunuyor (

katlıyorum nalancım... bide ben de baldırlar da kalın kalın kaldı... çok canım sıkılıyor... derdim kilo vermek değil vücudumun şekil alması... emzirme bitince göğüsşlerimi düşünmek bile istemiyorum

ayhhh simdi kafayi yiyezeyummmm :2: sunlara bak yaa hepsi neredeyse hamilelik oncesi kilolarina donmusler alsanaalsanasmile
benim tum kiyafetlerim 34-36 beden. suan 40 beden giyiyorum bilmiyorumkismile
walla fururum hepinizi haaaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

buketcim bende de durum çok farklı sayılmaz eski pantalonlarım üzerime tuttuğumda belimin ortasına göbek deliğime geliyoryandan sempatiksalakcinni
Ben de eski kiloma döndüm ama tipoloji vahim. HErkes çöktün diyor. VErmesem daha iyiydi.

tipolaji kelimesine bayıldım haha naniknanik

bana kızmayın ama kilo vermemenize birazcık sevindim:)göbek zaten ortak dert bildiğiniz göbek hareketleri var mı?

herkes gobekten sikayetci sanirim mekikle eski haline doner kizlar tembellik etmeyin mekik cekin...
bahair senin gobeginmi var Allah askina yaa..???

bende 62 ile hamile kalmistim 15 kilo alarak 77 ile doguma girdim ve 17 kilo verdim su anda 60 kiloyum :)))

56kg ile hamile kaldım.73kg ile 17 kilo alarak girdim doğuma. İlk ayın sonunda 10 kg gitmişti. 2. ayın sonunda 57kgdum. Şimdi 54kgyum.Sanırım kuduruk kızıma teşekkür etmem gerek. Bu arada göbüş ve memiş klasiği bende de yaşanıyor. Anneden çok annaneye benziyorum. Eşimle anlaşma yaptım, 1 aylık hamileyim ya, bu bebişi de doğurunca inşallah, sarkanları toparlatıcam. Epey et çıkar :)

bende 63 ile hamile kalıp 83 ile doğuma girmiştim...toplamda 20 kilo verdim şu anda tekrar 63 oldumzemuszemus şimdi asıl kilom olan 50'lere inmek istyorum umarım başarırım :) bu arada eski kotlarımdan birini giyebildim çok ama çoook mutluyum...darısı isteyen bütün arkadaşlarıma....

var tabi mehaycım... şu anda gerçi ramazandan dolayı genelde aç olduğum için o kadar çok belli olmuyo.. üst baldır ve göğüslerin durumu vahim..

var tabi mehaycım... şu anda gerçi ramazandan dolayı genelde aç olduğum için o kadar çok belli olmuyo.. üst baldır ve göğüslerin durumu vahim..

Allah Allah benmi goremiyorum o fazlaliklari anlamadim....senin boy kactiki canim?soylemistin ama unuttum orantili degilmi kilonla boyun???:uhm:

60 la hamıle kaldım 71 le doguma gırdım şimdi 58 kıloyum inş hedefım olan 55 e emın adımlarla yuruyorum....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…