2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

iwiiit zemuszemus bu ara eskilerle resim çekinmeye taktım farkı farkediiim diye çok zewkli oluyo ööle bakması kaydirigubbakcemile2 saol teyzsiiopuyorumnanaktan

blueflower teşekkürler canım,size de maşallahh
bahair hehehe haklısın canım,ama ne biliyim işte,hafta hafta çekiyorum göbeğimi dosya yaptım pcde de,hani hatıra olsun diye,saklarken de paylaşıyorum :kedi:,
e birde benim göbek 25ten sonra coştu,öncesinde paylaşacak bişey yoktu zaten,şimdi her geçen gün bir öncekinden faklı oluyor,ben de çekip koyuyorum işte,
teşekkür ederim,size de maşallah canımm
zuzu git kız:dilcikar:,
eller kollar incecik,her yer incecik,yok ben kilo aldım,yok şu kadar oldum,bu kadar oldum,,
ne duymak istiyorsan söyliyim sana bebeğim:1rolleyes:
cashmir canım benim çok teşekkür ederim size de maşallah annesii
amazonn canım bana özelden yazan senmiydinn,ay ben o zamanlar hastanedemiydim,çıkmışmıydım,pc m debozuk,seni de çıkaramadım hani hangi topikten olduğunu,mesaj yazamadım sana tekrar,
Ben sana mesaj atayım ama önce arkadaş olalım,sonra doğum falan olursa sana haber veririm iletirsin kızlara çok memnun olurum gerçektenn,şimdi kafam dank ediyor yani:tomato:..

şişko diliiim kızıııııııııııım. fotoda öle çıkmışız heralde:)))))))))))

hymarycimm evet canım, haber organizasyonunu ben yapıcam canım sana da göndermişimdir mutlaka tel numaramı. yine mesaj atacaktım sana şimdi ama özel mesaj alımın kapalı yollayamadım bişey senin tel no yok ben de. benim sen de var mı yollamışmıyım sana? kafam karıştı artık kime yolladım kime yollamadım ama yolladım diye hatırlıyorum.

herkesin göbüşüne maasallah 41 kere maasallah mkıslar hepiniz süpersiniz vallaaa....

yaa hepiniz harika görünüyosunuz benimkide kocaman oldu ekim 24 doğum tarihimiz inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir Denizimiz

herkesin göbüşüne maasallah 41 kere maasallah mkıslar hepiniz süpersiniz vallaaa....
sana da maaşallah seldusum

yaa hepiniz harika görünüyosunuz benimkide kocaman oldu ekim 24 doğum tarihimiz inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir Denizimiz
teşekkürletrrrrrr
baharcim hymaryyy masallah gobuslerinize supersiniz kizlar....

sağolassın mehaycım dök bakalım sendeki cevheri de yopiğe

AYYY BEN BU TOPİĞİ NE KADAR İHMAL ETMİŞİM:asigim:

buda bugunku göbüşümüz..

şeymacım maşallah göbüşede bebişede

maaşallah kızlar yeni eklenen güzel göbeklere ve içlerindeki tatlı kuzulara opuyorumnanaktan

33. haftada zeynepçiğim :asigim:

cashmirciğim ne kadar güzelsin maşallah bebişinee
çok zekzu gördüm seni:jeyyar:

Imageshack - dsc02427vn7.jpg
33+4 buda benim göbek. fırlama olucak anırım bizimkli

ahandaa bi zekzu daha donla çekinmişkaydirigubbakcemile3 maşallah fatımacım göbüşünede bebişinede

35. haftada bir çilekkkk

nihanımm aşkımmm çok ciddi ve çok güzelmişsin
göbüşünede özdemizede maşallah

buda bizim 33+4 deki halimiz. biraz şişko çıkmışım sanki ama olsun...:)

baharcım neren şişko kızz sende fıstık gibi hatunsun
göbüşede nilede maşallah

kelebekimnen annesi 34+6 opuyorumnanaktan

zuzumm ajkımm herzamanki gibi çok zekzusun sende:jeyyar:
maşallah göbüşünede berramızada

hymarryzim kızlarınla birlikte çok güzel görünüyosun maşalllah cnm

ya bunlar ne güzel göbişler aranızda şişman diyebileceğim hiç yok..hepiniz çok şeker ve güzel görünüyorsunuz maşallah kızlar size...

Hymarry canım maşallah prenseslerine ve sana....nasılda güzel gözüküo göbüşünnnnnnnnnyerimseniben

elaammm zeynepimm çok mersii cicimlerimmmm opuyorumnanaktan

35. haftada bir çilekkkk

Maşallah canım çileğine...Ne kadar hoş bi yüzün varmış bu arada senin. Özdecik sana benzesin inşallah...

buda bizim 33+4 deki halimiz. biraz şişko çıkmışım sanki ama olsun...:)

Ay canım heralde yüzmenin faydaları dimi. Şişlik yok bişiy yok, bronz cilt valla süper alkisalkisalkis

kelebekimnen annesi 34+6 opuyorumnanaktan

Anamm Zuzumm kaç kilo oldu Berramız. Kocaman olmuş annesi. Minicik bi kelebekti uçmalık olmuş şimcik kaydirigubbakcemile3

benden size dün çektiğim 33+5 göbeği kızlar,koyayım da gözünüz göbek görsünn muhhaahahhaahdelikafadulden

Maşallah canım yaa insan baktıkça inanamıyo, içinde iki tane kuş var dimi. Ayy napıyolar içerde acaba.

Anamm Zuzumm kaç kilo oldu Berramız. Kocaman olmuş annesi. Minicik bi kelebekti uçmalık olmuş şimcik kaydirigubbakcemile3

.

eweet kuzum minicik kelebeğim kocaman oldu opuyorumnanaktan cmts gitces doktora,en son 2 hafta önce 2200dü..çok mrk ediyorum ben deopuyorumnanaktan

herkes gözüme çokkk tatlı göründü maşallahhhhhhhhhhh yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…