bahairşişkoo patatesssss şaka şaka maşallah yavruna kuşummmm
zuzuanaaaaaam ben bu kıyafeti hatırlıyommm o zaman berra minicikti, şimdi kocaman bir kız olmuşşşşşş maşallah yavruna.
hymary
bahairşişkoo patatesssss şaka şaka maşallah yavruna kuşummmm
zuzuanaaaaaam ben bu kıyafeti hatırlıyommm o zaman berra minicikti, şimdi kocaman bir kız olmuşşşşşş maşallah yavruna.
hymary
blueflower teşekkürler canım,size de maşallahh
bahair hehehe haklısın canım,ama ne biliyim işte,hafta hafta çekiyorum göbeğimi dosya yaptım pcde de,hani hatıra olsun diye,saklarken de paylaşıyorum :kedi:,
e birde benim göbek 25ten sonra coştu,öncesinde paylaşacak bişey yoktu zaten,şimdi her geçen gün bir öncekinden faklı oluyor,ben de çekip koyuyorum işte,
teşekkür ederim,size de maşallah canımm
zuzu git kız:dilcikar:,
eller kollar incecik,her yer incecik,yok ben kilo aldım,yok şu kadar oldum,bu kadar oldum,,
ne duymak istiyorsan söyliyim sana bebeğim:1rolleyes:
cashmir canım benim çok teşekkür ederim size de maşallah annesii
amazonn canım bana özelden yazan senmiydinn,ay ben o zamanlar hastanedemiydim,çıkmışmıydım,pc m debozuk,seni de çıkaramadım hani hangi topikten olduğunu,mesaj yazamadım sana tekrar,
Ben sana mesaj atayım ama önce arkadaş olalım,sonra doğum falan olursa sana haber veririm iletirsin kızlara çok memnun olurum gerçektenn,şimdi kafam dank ediyor yani:tomato:..
herkesin göbüşüne maasallah 41 kere maasallah mkıslar hepiniz süpersiniz vallaaa....
yaa hepiniz harika görünüyosunuz benimkide kocaman oldu ekim 24 doğum tarihimiz inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir Denizimiz
baharcim hymaryyy masallah gobuslerinize supersiniz kizlar....
sana da maaşallah seldusumherkesin göbüşüne maasallah 41 kere maasallah mkıslar hepiniz süpersiniz vallaaa....
teşekkürletrrrrrryaa hepiniz harika görünüyosunuz benimkide kocaman oldu ekim 24 doğum tarihimiz inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir Denizimiz
baharcim hymaryyy masallah gobuslerinize supersiniz kizlar....
zuzuuuuu göbişini yirim ne tatlı leen:mymeka:
buda bugunku göbüşümüz..
maaşallah kızlar yeni eklenen güzel göbeklere ve içlerindeki tatlı kuzulara opuyorumnanaktan
33. haftada zeynepçiğim :asigim:
Imageshack - dsc02427vn7.jpg
33+4 buda benim göbek. fırlama olucak anırım bizimkli
35. haftada bir çilekkkk
buda bizim 33+4 deki halimiz. biraz şişko çıkmışım sanki ama olsun...:)
maşallah arkadaşlar bebeklere de göbeklere deee,hepiniz harikasınız gerçekten,yani o bebekler çıkınca geriye hiçbişey kalmayacak vallahaa
zuzum göbek koymam koymam dedin amma abartmışın yani,ben de bişey sanmıştım seni:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
benden size dün çektiğim 33+5 göbeği kızlar,koyayım da gözünüz göbek görsünn muhhaahahhaahdelikafadulden
35. haftada bir çilekkkk
buda bizim 33+4 deki halimiz. biraz şişko çıkmışım sanki ama olsun...:)
benden size dün çektiğim 33+5 göbeği kızlar,koyayım da gözünüz göbek görsünn muhhaahahhaahdelikafadulden
Anamm Zuzumm kaç kilo oldu Berramız. Kocaman olmuş annesi. Minicik bi kelebekti uçmalık olmuş şimcik kaydirigubbakcemile3
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?