2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

baharcığım inceciksin 41 kere maaşallah sana. hamile demeye bin şahit lazım

esmacığım maaşallah güzel göbeğine de kuzuna da. çok şekersiniz.

cashmircim çok ağolasın sen de benden farklı değilsin....aslında bu benim kalınlaşmış halim ama normalde çok zayıf olduğum için insanlara ince geliyorum. hatta insanlar ısrarla erkek diyolar ve iddalaşıyolar. diyorum amniosentez yaptırdım 46 xx kromozomu var ama dinletemiyorum..

senağlama
baharcim amniyosentezi niye yaptirdin hic haberim yoktu???

2 li testim de riskim çok yüksek çıkmıştı benim...95\1 di. o yüzden yaptırdım canım... topik de bahsetmiştim. belki sana denk gelmemiştir. diğer hamilelerin de moralini bozmamak için çok dile getirmemiştim..

baharcım çok güzel görünüyorsunuz bebişinle maşallah Şeniz

Cashmirrrr Amazonnnn Zuzuuu Hymaryyy cok tatlisiniz duydunuzmuuu masallah masallahh

Keremim ,esma masallah cok guzel ya herkesin gobusu cok guzel gorunuyor nasil gelinlik her genc kiza yakisiyorsa hamilelik her kadina yakisiyormus bunu gordum.Allah olmayanlarada nasip etsin anlatilmaz yasanir

Masallah beeee cok sekerrr gobus o icindeki daha seker tadindan yenmez bal bal.Hele arkadaki manzara bayildim simdi orda olmak vardi
dimi ya çok tatlı olcaklar zeldoş ya... ben onların hepsinin ayaklarını yerimmmm...

manzarayı beğendiysen gel şekerim. manzaraya nazır kahvaltı ederiz:))))))

Keremim ,esma masallah cok guzel ya herkesin gobusu cok guzel gorunuyor nasil gelinlik her genc kiza yakisiyorsa hamilelik her kadina yakisiyormus bunu gordum.Allah olmayanlarada nasip etsin anlatilmaz yasanir

kesinlikle katılıyorum canım. hamilelik herkese çok yakışıyor... allah isteyip de olmayanlara en tez zamanda en hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

Doktorumda bana oyle dıyor hamıleık sana Çok yakıŞıyor...ınsanın yuz hatları doluyor bı gusel oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…