2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

herkes gözüme çokkk tatlı göründü maşallahhhhhhhhhhh yaaa

opuyorumnanaktan

şimdi göbükleri gere gere geziyoruz .1 ay sonra napcaz bakalım doğum sonrası:)) saklıcak yer ararız toparlanana kadar:))

kaydirigubbakcemile3kesinlikle haklısın. o zamanda aaa göbeğin kalmış aaa şuran şöyle olmuş diye bizi uyuzzz edecekler.

elacığım çok teşekkürler, güzel baktığından güzel görüyorsun opuyorumnanaktan. hepimize maaşallah canım. özel bir gece için hazırlanmıştık orada. sen bir de beni evde penye elbiselerle gezerken gör, bakalım o zaman da seksi bulacak mısın? kaydirigubbakcemile3

zuzu doğru demişsin.. şimdi elimiz göbeğimizde havalı havalı geziyoruz her bir yerde :CüvCüv: 1 ay sonra saklamaya çalışırız. zaten göbeksiz halimi hayal edemez oldum sırnaşık şey

bende yüklicem ama nasıl yükleniyoo beceremedimm...

canımm bu adresten ImageShack® - Image Hosting imageshack sitesine giriyosunn..ordan browse diyip bilgisayarındaki kayıtlı resmi seçiyosun..sonra boyut ayarlama için resize image'yi tıkla yandan 640x480i seç...altta start upload de o ekleme işlemine başlasın..soora ekrana eklediğin resim gelicek we gelen resimin altında üç tane adres olucak..ilk satırdaki hotlink1'i seç kopyala de we göbüş topicine gelip cewap yaz de cewaba yapıştır..umarım anlatabilmişimdir..olmassa sor yine annatıym olurmu:)

walla kızlar hepiniz harika görünüyorsunuz opuyorumnanaktan
allahım nazarlardan saklasın sizleri bebişlerii
tüm güzeller ekim ayına toplanmışş :dance: :teytey::sm_cool:

harika olan sizlersiniz bebişim.. dünki resimde çok iri çıkmıştım o yüzden bugün eni ekledim:)
yok hayatım dünde gayet güzeldin
maşallahh esma meleğinede sanadaa.çok güsel görünüosunuz
oldu valla sağol zuzumm benimm...
reca ederimm ne demekkkk opuyorumnanaktan

walla kızlar hepiniz harika görünüyorsunuz opuyorumnanaktan
allahım nazarlardan saklasın sizleri bebişlerii
tüm güzeller ekim ayına toplanmışş :dance: :teytey::sm_cool:

ewet ewet ewet çok güzelizz zemuszemus yerimseniben

esma
bahair
maşallah kızlar valla süpersiniz hee.

gülicimm çok teşekkür ederim canım sen de manken gibisin vesselamm

baharcığım inceciksin 41 kere maaşallah sana. hamile demeye bin şahit lazım

esmacığım maaşallah güzel göbeğine de kuzuna da. çok şekersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…