- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
aybike, keremim maaşallah kızlar kuzularınıza ve sizlere
opuyorumnanaktan Şenizmaşallah zuzummmm yerim ben o kelebeğiii zemuszemus
tşkler cnmcım
maşallah zuzucum çok gusel görünuyonus..
Zuzucum masallah gobusune,Benim karnimda senin gibi cok sert tas gibi gecen ultrason yapan bayana sordum ilk bebeklerde sert olmasi normal dedi hem sert olmasi daha iyiymis kilo kalmazmis gobekte yag birikmedigi icin hehehe bu da guzel haber
zuzuma maşallah kelebeğine de maşallah...
koy şekerimm bukadar beklediğin hata .. :)) teşekkür ederiss opuyorumnanaktanzuzum maasallah kuzuna da sana da ya dayanamıcam ben de koyacam artık bi göbük resmi olusumla:))))
opuyorumnanaktan pançim sen de aylar önce bi tane koydun ööle kaldı..yenisini isterishepiniz çok şekersiniz ya naşallah hem size hem kuzularınıza
opuyorumnanaktan çok mersiii opuyorumnanaktanzuzuuuu maşallah güzel göbeğine de ondan daha güzel kuzuna da
zuzum maşallah göbüşüne ve kelebeğine....1 haftada nasıl fark etmiş....büyümüş kelebeğin bebişimyerimseniben
zuzum maşallah kelebeğine ve sana kocaman olmuş meleğinin yuvası opuyorumnanaktan
oyy zuzumm ne güzel çıkmışsınız, kocaman olmuş maşallah berrama
ayy benimde resim ekleyesim geldi, kociş evde yok kendi kendime çekebilirsem eklim barizemuszemus
Şeniz canıımmm saol bebiimmm... otomatik çekimnen çekkk koy hade bekliorumm zemuszemus
Anamm Zuzu kıss maşallah.Ne yedirip içirdin bu kelebeğe bööle, kocama olmuş 1 haftada kaydirigubbakcemile3
Hani belim ağrıyo iğne batıyo gibi oluyo falan diyodun ya, bu büyümeden kaynaklanabilir mş acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?