2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Zuzucum masallah gobusune,Benim karnimda senin gibi cok sert tas gibi gecen ultrason yapan bayana sordum ilk bebeklerde sert olmasi normal dedi hem sert olmasi daha iyiymis kilo kalmazmis gobekte yag birikmedigi icin hehehe bu da guzel haber

Zuzucum masallah gobusune,Benim karnimda senin gibi cok sert tas gibi gecen ultrason yapan bayana sordum ilk bebeklerde sert olmasi normal dedi hem sert olmasi daha iyiymis kilo kalmazmis gobekte yag birikmedigi icin hehehe bu da guzel haber

mersi cicimm..e iimiş sewindirik oldum ozamann zemuszemus
zuzuma maşallah kelebeğine de maşallah...

candyimm saol canımm opuyorumnanaktan

zuzum maasallah kuzuna da sana da ya dayanamıcam ben de koyacam artık bi göbük resmi olusumla:))))

zuzum maşallah göbüşüne ve kelebeğine....1 haftada nasıl fark etmiş....büyümüş kelebeğin bebişimyerimseniben

zuzum maasallah kuzuna da sana da ya dayanamıcam ben de koyacam artık bi göbük resmi olusumla:))))
koy şekerimm bukadar beklediğin hata .. :)) teşekkür ederiss opuyorumnanaktan
hepiniz çok şekersiniz ya naşallah hem size hem kuzularınıza
opuyorumnanaktan pançim sen de aylar önce bi tane koydun ööle kaldı..yenisini isteris

zuzuuuu maşallah güzel göbeğine de ondan daha güzel kuzuna da
opuyorumnanaktan çok mersiii opuyorumnanaktan

zuzum maşallah göbüşüne ve kelebeğine....1 haftada nasıl fark etmiş....büyümüş kelebeğin bebişimyerimseniben

lalim ya ewet kocaman oldu..durdu durdu son anda pırtladı benimkisi kaydirigubbakcemile3

zuzum maşallah kelebeğine ve sana kocaman olmuş meleğinin yuvası opuyorumnanaktan

zuzum maşallah kelebeğine ve sana kocaman olmuş meleğinin yuvası opuyorumnanaktan

mersi gizemcimm..opuyorumnanaktan iwiitt kocaman oldu ben de o yüzden bu sefer küçük resim koydum gözünüz korkmasın diye kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

kelebeğimmnen annesi 36 haftayı bitirincekkk

oyy zuzumm ne güzel çıkmışsınız, kocaman olmuş maşallah berrama
ayy benimde resim ekleyesim geldi, kociş evde yok kendi kendime çekebilirsem eklim barizemuszemus

oyy zuzumm ne güzel çıkmışsınız, kocaman olmuş maşallah berrama
ayy benimde resim ekleyesim geldi, kociş evde yok kendi kendime çekebilirsem eklim barizemuszemus

Şeniz canıımmm saol bebiimmm... otomatik çekimnen çekkk koy hade bekliorumm zemuszemus

kelebeğimmnen annesi 36 haftayı bitirincekkk

Anamm Zuzu kıss maşallah. Ne yedirip içirdin bu kelebeğe bööle, kocama olmuş 1 haftada kaydirigubbakcemile3
Hani belim ağrıyo iğne batıyo gibi oluyo falan diyodun ya, bu büyümeden kaynaklanabilir mş acaba :uhm:

Şeniz canıımmm saol bebiimmm... otomatik çekimnen çekkk koy hade bekliorumm zemuszemus

nann digital mak. yokki ben telefondan çekiyodum:umursamaz:
yaaa doğuma kadar alalım diyozda mak. hala alamadık du haftasonu gene bakalımkaydirigubbakcemile2

:kedi: kaydirigubbakcemile3

ay bilmemki şekerimm nası büyüdü..çok mu büyümüş ayh:))) belki de bi anda büyüyüp baskı yaptı heryerime..bu hafta buluşmuş olsak kesin gelemezdim ama ewde zor yürüyorum cnm çok acıyo heryerime bi baskı war..başının olduğu yere bıçak batıyo sankim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…