2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

seymacım aybike maasallah bebişlerinize de sizse de ben de koymak istiyorum ama benim herif keserim seni diyor :sinifsinif:..aslında koysam nerden haberi olacak ama......lmaz:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimki de bilmez ama ben salak gibi göbeğimin resmini ceksene foruma koyacam deyince uyandı kendileri.....

şeymacım maşallah göbüşüne ve bebişine

aybikecim sende çok şeker gö<üküyosunn çok şeker 41 x maş. canım

şeymacım maşallah göbüşüne ve bebişine

aybikecim sende çok şeker gö<üküyosunn çok şeker 41 x maş. canım
tşk ederim gizemcim..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimki de bilmez ama ben salak gibi göbeğimin resmini ceksene foruma koyacam deyince uyandı kendileri.....

akıllı ne dion benımkı bılse boşar beni... sırnaşık şey

seymacım aybike maasallah bebişlerinize de sizse de ben de koymak istiyorum ama benim herif keserim seni diyor :sinifsinif:..aslında koysam nerden haberi olacak ama......lmaz:

sağol cnm senınkınıde görmek isterizz..kesmez kesmez kıyamazz sende ona gösterme
maşallah şeyma bebişinede sanada ALLAH razardan korusun minik erkeğini

sağol şeydacımm...

şeyma göbikini yirim kızz
bende kıskandım bugün şunu eklim sonra çekinirim tazesini,buluşmamızdan kalma göbikkk

maşallah sanada şekerimmmm bızım veletler mınıkler ya böle şirinler işte ağlsammı gülsemmı naniknanik
ne popo var ne bise 41 kere masallahhhhhhhhh

evet cnm hiç bişey yok bıde göbek var göbeğin içindede pek bişey yok ama gidiyoz böleee sırnaşık şeysırnaşık şey

kelebeğimmnen annesi 36 haftayı bitirincekkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…