nann digital mak. yokki ben telefondan çekiyodum:umursamaz:
yaaa doğuma kadar alalım diyozda mak. hala alamadık du haftasonu gene bakalımkaydirigubbakcemile2
:kedi: kaydirigubbakcemile3
ay bilmemki şekerimm nası büyüdü..çok mu büyümüş ayh:))) belki de bi anda büyüyüp baskı yaptı heryerime..bu hafta buluşmuş olsak kesin gelemezdim ama ewde zor yürüyorum cnm çok acıyo heryerime bi baskı war..başının olduğu yere bıçak batıyo sankim...
çok arabesk gördüm seni:))) nolursa olsun batsın bıçaklarr yıkılsınn dünyaa kaydirigubbakcemile3 kızılay nerdee markete gidemiyorum 3 gündür kaldım ewde ööleAyy ne güsel zuzum bana da olsun, batsın bıçaklar. Sonrada artık nolcaksa olsun yaa. Sıkılmaya başladım valla.... Bak ben yine kızılaya gidiyom bugün gezcem kaydirigubbakcemile3
zuzum maasallah gobişinlen bebişine sankı asagıya ınmıs gobegın naniknanik
benım gobek ınmedı sanırsam ınsede rahatlasam yaw mirmirmirmir
selam benim min,ikim kollarımda ama döbüş hala inmedi bizdemi çeksek döbüşümüzü hehe maşallah kızlarrr
zuzu masallah buyutmussun gobuku kocaman olmus kaydirigubbakcemile3
bi ara bende de boyle bi anda buyume oldu dr ye gittigimde adamda farketmis anlasilan bebege yaramis yediklerin dedi.minnosun kilosuda gayet iyi cikmisti.insallah sende de oyle olur yerimseniben walla iyi kotu bende geziom.dun kizilaydaydim.yarinda gesmeye gidicem eryamana ama nasil :bbo:
aybikecim gobegin cok sirin duruo masallahhh:CüvCüv:
selam benim min,ikim kollarımda ama döbüş hala inmedi bizdemi çeksek döbüşümüzü hehe maşallah kızlarrr
zuzucum maaşallah canım... dikkat et kelebeğin kozasından çıkmasın yakında 37 ye doğru yol almışsınız
uyh çiçeme bak artis gibim oğluylan ne cicik öleeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?