2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

nann digital mak. yokki ben telefondan çekiyodum:umursamaz:
yaaa doğuma kadar alalım diyozda mak. hala alamadık du haftasonu gene bakalımkaydirigubbakcemile2

ne bilim kıs:))) alın bencede bisürü resim çekersinis opuyorumnanaktan aynadan çek ozaman cücümmm...aynayı temizle ama laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Ayy ne güsel zuzum bana da olsun, batsın bıçaklar. Sonrada artık nolcaksa olsun yaa. Sıkılmaya başladım valla.... Bak ben yine kızılaya gidiyom bugün gezcem kaydirigubbakcemile3

zuzum maasallah gobişinlen bebişine sankı asagıya ınmıs gobegın naniknanik
benım gobek ınmedı sanırsam ınsede rahatlasam yaw mirmirmirmir

Ayy ne güsel zuzum bana da olsun, batsın bıçaklar. Sonrada artık nolcaksa olsun yaa. Sıkılmaya başladım valla.... Bak ben yine kızılaya gidiyom bugün gezcem kaydirigubbakcemile3
çok arabesk gördüm seni:))) nolursa olsun batsın bıçaklarr yıkılsınn dünyaa kaydirigubbakcemile3 kızılay nerdee markete gidemiyorum 3 gündür kaldım ewde ööle

zuzum maasallah gobişinlen bebişine sankı asagıya ınmıs gobegın naniknanik
benım gobek ınmedı sanırsam ınsede rahatlasam yaw mirmirmirmir

saol burcucumm..ay kimisi inmiş dio kimisi daha yukarda..bilemedim bende:))

oy oy aybikem kızçen çok güzel çıkmış resimde annesi yirim onu beennn :asigim:

zuzucuk senin göbişe bayıldım ben kız:asigim:
bu d benimki :
kaydirigubbakcemile2

oyy fıstığa bakk..maşallahh aybikiimmm...kıs sen benim göbüke bayılcana aynaya bak yafrum süper opuyorumnanaktan çok mersii sefindirik oldumm opuyorumnanaktanŞeniz

zuzu masallah buyutmussun gobuku kocaman olmus kaydirigubbakcemile3
bi ara bende de boyle bi anda buyume oldu dr ye gittigimde adamda farketmis anlasilan bebege yaramis yediklerin dedi.minnosun kilosuda gayet iyi cikmisti.insallah sende de oyle olur yerimseniben walla iyi kotu bende geziom.dun kizilaydaydim.yarinda gesmeye gidicem eryamana ama nasil :bbo:

aybikecim gobegin cok sirin duruo masallahhh:CüvCüv:

selam benim min,ikim kollarımda ama döbüş hala inmedi bizdemi çeksek döbüşümüzü hehe maşallah kızlarrr

oyyy inşallah biz de göreceğiz o günleri :Saruboceq: kıızz delü hemen inermi o göbecik kaydirigubbakcemile3 tekrar maşallah bebişine canım

gezerken çıkırtma da cicim tikat et:))) ewet bi anda büyüdü ii kilo almış bebikim ondanmış demekki...
selam benim min,ikim kollarımda ama döbüş hala inmedi bizdemi çeksek döbüşümüzü hehe maşallah kızlarrr

oyy o minikini yerim seninn..doğumdan sooraki göbükler topici aç..doğuran oraya koysun:))) kimse koymaz eminim:)))

zuzucum maaşallah canım... dikkat et kelebeğin kozasından çıkmasın yakında 37 ye doğru yol almışsınız

zuzucum maaşallah canım... dikkat et kelebeğin kozasından çıkmasın yakında 37 ye doğru yol almışsınız

opuyorumnanaktan saol canımm..ewet canımm 37nin içindeyiz artık bayramdan soora buyursun gelsinn artıkın zorluyo münük kelebeğim beni çünküm..opuyorumnanaktan

32+5 haftalıkken oğluşumla annesi zemuszemus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…