2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Kızlar sizlere özendim bende koca göbişimi koydum.Kilo üstüne hamiş kalınca böyle oluyoo.Ama ben oğluşumu tam iki koca yıl bekledim.Varsın annesi tombik olsuun...:))))

Eklentiler

• $IMG_3822.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 24
Sağol lllalll cim, biraz fazla büyük değil mi ,bide sadece 3 kilo almama rağmen....

Sağol lllalll cim, biraz fazla büyük değil mi ,bide sadece 3 kilo almama rağmen....

yok be gülüm çok güsel maşallahh...inanki ben 3 kilo almak için neler vermezdimmm:çok üzgünüm:çok güsel gözüküosunn inankiii:asigim:

Eminim çok güzel bir göbiş olacak arkadaşım,hem ne güzel formunu koruyorsun...Fit güzel annelerden olacaksın demekkiii...

Eminim çok güzel bir göbiş olacak arkadaşım,hem ne güzel formunu koruyorsun...Fit güzel annelerden olacaksın demekkiii...

hayırlısı olsun diom canım...bebişim sağlıklı iyi olsunda varsın göbüşüm olmasın...ilkindede böleydii aslında ama insan ister istemez bi değişiklik olsun istiooooyerimseniben

Ne güzel bak demekki bu senin ikinci hamişliğin, Allah gönlüne göre verir işallah,senin gibi hem sağlıklı bebek dünyaya getirip hem formunu koruyan anne olmak keşkee,ben tüp bebek denerken tam 20 kilo aldım,insan boyut değiştiriyoo,allahtan boyum uzunda accık kapatıyoz,neyse o güzel göbişini bir an önce görmek dileğiyle öpüyorummm...

canım herşey kilo gibi olsunn verilir bi şekilde yerimsenibenbende çok öptümmm canımm

kizlarrr buda beenim gobussss ciciler kismina koymusum yanlislikla.Neyse yarin sabah kontrolumuz var gelince yazariz dua edin hersey yolunda olsun.

zelldacım maşallah göbüşüneeee....canım iyi geçer ve iyi haberlerle gelirsin inşlahhhyerimseniben

kızlar buda benim göbiişim 15 haftalıkken cekinmiştim su anda 16 haftalık ve yarın 3 lü taramaya gidecegiz hemdee bebeişimi görecegim cok heyecanlıyımmm :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…