2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Kızlar sizlere özendim bende koca göbişimi koydum.Kilo üstüne hamiş kalınca böyle oluyoo.Ama ben oğluşumu tam iki koca yıl bekledim.Varsın annesi tombik olsuun...:))))

maşallah cnm göbüşüne
bence kilolu değilsin çok zekzusunkaydirigubbakcemile3

kizlarrr buda beenim gobussss ciciler kismina koymusum yanlislikla.Neyse yarin sabah kontrolumuz var gelince yazariz dua edin hersey yolunda olsun.

maşallah cnm göbüşüne
güzel haberlerle gel cnmyerimseniben

kızlar buda benim göbiişim 15 haftalıkken cekinmiştim su anda 16 haftalık ve yarın 3 lü taramaya gidecegiz hemdee bebeişimi görecegim cok heyecanlıyımmm :):)

maşallah cnm göbüşüne

Allah göbişlere bak,maşallah ekim annelerine,ilk göbüş resimleri koyanlar şimdiki haller nasıl acaba,çeksenizde koysanız ne güzel olurrrr....

ben hala 70 kg olduğum için şekerim göbişim hala aynı ama iyileşeyim koyarım gene neden böle liste haline getirmiyorlar göbişleri bi seferde görsen nasıl yapıldığını bilsem ben yapacağım ama bilmiyorum şutarafagitti

tesekkürler arkadaslar benim göbişimde küçük ama yinede cok tatalı içinde canımın içi varrrr kzıımm geliyorrrr

kizlarrr buda beenim gobussss ciciler kismina koymusum yanlislikla.Neyse yarin sabah kontrolumuz var gelince yazariz dua edin hersey yolunda olsun.

zeldacığım allah nazarlardan saklasın göbüşünü, pek tatlısın kuzum yerimseniben

hepinize ayrı ayrı maaşallah ekim anneleri. çok takılmamayalım büyük, küçük derdine.. içindeler mi, sağlıklılar mı, gerisi boş değil mi kızlar ? :CüvCüv:

ohhh bebişler ben burdayım demeye başlamış artık...ççoğumuzun göbeği aynı gibi...çok şeker olmuşsunuz kızlar...

sizi gidi şişgöbekler siziii..lülülülülülü kaydirigubbakcemile3süpersinis he maşallah hepinize.:CüvCüv:.e ben de ekliyim artıkın tee bi ay önce koymuştum..çekiym de ekliyim bi ara

engidicim maşallah göbüşünee, çok datluu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…