2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

çok teşekkürler kızlarr.. valla ne yalan söyleyim bu halimle bende kendimi güzel hissediyorumm. ne güzel bişey bu yaaa. duba gibi oluyoruz ama çok mutluyuz.. -tatlicadiarzu-

engidi gercekten gobisin cok sirin kac kilo aldin toplam??

çok gibi gözüküyo dimi... üstümdeki tunikten dolayıda göbiş büyük duruyo. ama epeyde aldım. 62 ile başladım. sanırım 66 yı geçtim. yarın 4 lü test için gidicem. o zaman tartılıcam inşallah bi şok yaşamam...
ilk hamileliğimde 49 kilo ile başladım 20 kilo almıştım ama. 6. aya kadar belli bile değildi göbek. hep derdim bu defa çok şişeyim hamile kaldığım günden itibaren kocaman göbişle gezimek istiyorum diye.

iyi o zaman canim sanirim basarmissinkaydirigubbakcemile3

maşalahh gızemcım baya buyumuss kelebegın kozasıı

En yeni gobis listesi kizlar

iste aybike-zehra

iste gizem

iste engidi

iste rknydn

iste zellda

iste handan

Son düzenleme:

kafadan islemedin ama dimi ornek vardi elinde cok seker...ben severim boyle seyleri banada yap :))))

3 aylikken

4 aylikken

gizemcim bu ikisi arasinda baya fark var gibi geldi bana o yuzden sordum demekki sadece karnin sismis senin...bir ayda oldu bu degisiklikya o yuzden sasirdim...bebisi iyi beslemissin demekki :)))

Son düzenleme:
masallah sana ve bebegine keremim , merak etme alirsin daha kilo onumuzde 5 koca ay var :)) 10 kilo alirsin en az , bende yeni aldim daha 2.3 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…