2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

maşallah kızlar hepimize yasizler negüsel kot pantolonlarınızı hala giyiyonuz ben nisandan beri giyemiyom yavvv hep elbise tayt eşfmana talibim:)))

ayy yerim bu göbişlerin içindekiler maş. göbişlere ve bebişlere

maşallah kızlar süper görünüyosunuss..yaa ben çok tombiş hamişş kalmışım kanımcaa:çok üzgünüm:

musyas cashmirrr maşallahhh göbüşlerinizeeeeee

sağol lalciğim, hepimize maaşallah

Aybike, Musyas, Cashmir maşallah göbüşlerede, bebişlerede çok güzel büyümüşleryerimseniben

sağol canım, artık çömez değiliz ne de olsa yerimseniben baksanıza ocak anneleri topiği açılmış yaşasııın hihoyyyt lülülülülülü

maşallah kızlar hepimize yasizler negüsel kot pantolonlarınızı hala giyiyonuz ben nisandan beri giyemiyom yavvv hep elbise tayt eşfmana talibim:)))

canım bu benim giydiğim tek kot pantalonum. düşük bel olduğu için kurtarıyor ama diğerlerini 1 aydır giymiyorum ben de, sıkmasın bebeğimi diye :ecrin_bebek: daha tayt almadım ama bir kot etek aldım, onu daha sık giyer oldum pantolondan yerimseniben.

41 kere maşallah canım dal gibisin valla daha

teşekkür ederim gülicancığım, benim göğüslerle derdim var biraz.. iyice büyüdüler, nasıl başa çıkacağım bilmiyorum vallahi. 3 kilo aldım, sanırım 2 si onlara gitti :roflol: gülüyorum ama omuzlarım ağrıyor vallahi taşıyacağım diye :1shok:

hepimize maaşallah kızlar bebeklerimizin sağlıkla resimlerini koyduğumuz günleri görelim inşallah alkisalkisalkis

maşallah kızlar süper görünüyosunuss..yaa ben çok tombiş hamişş kalmışım kanımcaa:çok üzgünüm:

orası hiç belli olmaz zuzucuğum her hamileliğin hikayesi farklı bilirsin sen de. önümüzdeki ay belli olmaya başlar ak koyun kara koyun sırnaşık şey

orası hiç belli olmaz zuzucuğum her hamileliğin hikayesi farklı bilirsin sen de. önümüzdeki ay belli olmaya başlar ak koyun kara koyun sırnaşık şey

saol şekerim moral werdiin içinn de yokk ben bundan soora daha çok dikkat etcemm..tutabildiim kadar tutcam boğazımıı:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tek deelsın zuzum yanında ben varım bosver arkedeşim :içelim::içelim::icecream: gel bız dondurma yıyek kılolarla mutlu olek sırnaşık şey

19. haftada göbişim ama kızlarr valla hala kilom aynı miniş büyüyo göbiş büyüyo ama hala 70 kilyum ne kadar hoş demi :))

kızlar baktım ki geçen haftaki göbüşüm pek küçük çıkmış, kızıma haksızlık etmeyeyim dedim, bu hafta sonu çekilen resmimi ekledim.

Eklentiler

• $18.05.2009.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 35
Gizemcim sana da maaşallah! Senden imrendim de ekledim valla, bir insana göbek bu kadar mı yakışır, Allah nazarlardan saklasın ikinizi de!

walla çok süper benim göbiş füze gibi oldu yaa

kardeş bu resim sabah aç karınla çekildi kaydirigubbakcemile3 gece benimki de 3 katına çıkıyor vallahi :CüvCüv:

19. haftada göbişim ama kızlarr valla hala kilom aynı miniş büyüyo göbiş büyüyo ama hala 70 kilyum ne kadar hoş demi :))

maaşallah şeker göbüşe, bebişe, sana tulum da yakışmış bu arada iyi günlerde giy inşallah. sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…