evet cok guzel olur eminim ama inan ben bazen hamile oldugumu bile unutuyorum kosusturmaktan...:çok üzgünüm:efett belliii..hihoyyytçok zewkli oluyo elim göbükte dolaşmasıı
Yusyuvarlak tostoparlak olacağıma bu kadar sevineceğim aklımın ucundan geçmezdi, inşallah geldikleri gibi gider bu kilolar. Ne kadar şanslıyız değil mi? İlk anneler günümüzü de geçirdik, Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah!
benim göbiş de kocaman oldu, daha 17+2yim ve 4,5 kg aldım şimdiden. İlk resmim 10. sayfada arada kaynadığı için buraya tekrar alıyorum. Kolaylık olsun diye. İlk resim 11+5ken, pembeli resim ise 17+2 iken çekildi.
Yusyuvarlak tostoparlak olacağıma bu kadar sevineceğim aklımın ucundan geçmezdi, inşallah geldikleri gibi gider bu kilolar. Ne kadar şanslıyız değil mi? İlk anneler günümüzü de geçirdik, Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah!
milletinki büyüyo felisinki küçülmüşşşkaydirigubbakcemile3 kıyafetten ööle görünüyo canım..ilk resimdeki gibi body filan giyersen daha net annaşılırrr
zuzummm :asigim:elalımmmmm:asigim:maşallah göbüşlerinizeeeeeeeeŞeniz
gülicancım maşallah göbüşünebayaa büyümüş senin sıpanın evide
Saoll canım. 2. fotoyu bu sabah çektim. Aslında gün içinde daha büyük oluyo ama sabah olduğu için heralde daha küçük çıkmış
ben bu zayıf hatunlara sinie oluyoruumm..:dilcikar:greeenn gulicaann duydunusmu benii..:dilcikar::dilcikar: naniknanik ay siz fıstık gibi hamişş olcaksınıss..maşallah sizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?