2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

efett belliii..hihoyyytçok zewkli oluyo elim göbükte dolaşmasıı
evet cok guzel olur eminim ama inan ben bazen hamile oldugumu bile unutuyorum kosusturmaktan...:çok üzgünüm:

aminnn:Saruboceq:

maşallah feliscim göbüşünede bebişinede

amiinnn canıımm inşallahhhhh

nazcımmm:asigim: felisimfelis maşallah göbüşlerinize:asigim:

zuzummm :asigim:elalımmmmm:asigim:maşallah göbüşlerinizeeeeeeeeŞeniz

Ay benimde daha önceden çekilmiş bir resmim vardı... Kıskandım valla sizden bende koyacağım hihoyyyt
bu resim 15+4 iken çekildi. son halimi en kısa zamanda gönderirim

Son düzenleme:
greencim maşallah göbüşüne...
bidaki resimleri azcık yakından çek cnm :))

maaşallah yeni eklenen göbüşlere kızlar .. benim de göğüslerim göbeğimden önce büyüyor :çok üzgünüm:

gülicancım maşallah göbüşüne bayaa büyümüş senin sıpanın evide

Saoll canım. 2. fotoyu bu sabah çektim. Aslında gün içinde daha büyük oluyo ama sabah olduğu için heralde daha küçük çıkmış

benim koyduğum 2. resmde sabah sabah kavaltı bile yapmamış halim, gazsız şişiksik çekim dedimyerimseniben
bidaki resimlerinin boyutlarını biraz daha büyük koyarsın cnmyerimseniben

ben bu zayıf hatunlara sinie oluyoruumm..:dilcikar:greeenn gulicaann duydunusmu benii..:dilcikar::dilcikar: naniknanik ay siz fıstık gibi hamişş olcaksınıss..maşallah sizeee

ben bu zayıf hatunlara sinie oluyoruumm..:dilcikar:greeenn gulicaann duydunusmu benii..:dilcikar::dilcikar: naniknanik ay siz fıstık gibi hamişş olcaksınıss..maşallah sizeee

lülülülülülülülülülülülü al bendende okadar zuzum :icecream::icecream:cokacimcoookcokacimcoookbosver zuzum el bız yemek yıyek kaydirigubbakcemile3
maasallah canım gobişede bebişede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…