2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

maşallah gülican kuzuna

Sağol canımmm
benim koyduğum 2. resmde sabah sabah kavaltı bile yapmamış halim, gazsız şişiksik çekim dedimyerimseniben
bidaki resimlerinin boyutlarını biraz daha büyük koyarsın cnmyerimseniben

yaw o kadar uuraştım büyütemedim resimleri. Bi dahakine inşallah
ben bu zayıf hatunlara sinie oluyoruumm..:dilcikar:greeenn gulicaann duydunusmu benii..:dilcikar::dilcikar: naniknanik ay siz fıstık gibi hamişş olcaksınıss..maşallah sizeee

Kıss Zuzum ne zayıfı, patates çuvalı gibim oldum valla. 66 kiloyum, dr da sürekli dikkat et çok hızlı gidiyosun diyo yaa :1no2:

canım maşallah göbişine vebebişine

lülülülülülülülülülülülü al bendende okadar zuzum :icecream::icecream:cokacimcoookcokacimcoookbosver zuzum el bız yemek yıyek kaydirigubbakcemile3
maasallah canım gobişede bebişede

ayy saolun kısslar ya valla moral oldu. Demek çok şişko görünmüyom. Dr.moralimi bosuyo. Madem daha çok şişko değilim o saman yaşasın yemek yemek :dance:

lülülülülülülülülülülülü al bendende okadar zuzum :icecream::icecream:cokacimcoookcokacimcoookbosver zuzum el bız yemek yıyek kaydirigubbakcemile3
maasallah canım gobişede bebişede
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tartı da arıza war heralde kuzum nası çuwal o eksik tartmışlarrkaydirigubbakcemile3

gülican maşallah göbüşeeeee.ve bebişeeeeeeeeee......büyümüş:))))))))

aybikecim maşallah göbüşünee...nasılda güselll büyümüşş....yerimseniben

yeni eklenen göbeklere, bebeklere ve annelere maaşallah

bu da benimki kızlar 17+ 6 ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…