kıslar editleyip uzerine ekliyelim ama ileriki sayfalarda olanları nasıl gorcez kim nerde nasıl bilcez ilk sayfada olanı gormek kolay olurdaa CADIARZU
şincikk buna bi çözüm zuzum bulur eminimCADIARZU
evet zuzum çözüm bekliyoruz :)))
elalım sorma popiş göbişten önde gidiyo bebek arkada sanırsam :))))))
tembel hatun seni :mymeka:ayy ben ugraşamam kıslar resim çektimmi eklerim işte o kadarsengözlerimebaksanabdelikafadulden
elali cok guzel bir topik acmissin canim bende dun acayim diye dusunmustum sonra daha kimsenin gobusu cikmamistir diye vazgectim :)) ellerine saglik...bu arada gobusune bayildim :))
yok canım neden yanlış anlıyım görünen köy kılavuz istermi :)))))))
elacim senin gobus benimkine benziyor biraz fiziki yapinida cok benzettim kendiminkine :))
yettim bacılarr yemek pişiriyodum da geldimm:))) şimcikk kalemim mitimm hepi topu toplasaaan 15 kişi ya koyarr ya koymaz resimm...hatta 10 kişi bilem olabilü..çeneniz fazla çalışmasın şimdilik sayfalar ilerlemesin :)) koycak olanlar ilk resimlerini koysun..peşpeşe olur zati ozaman..e resimler çoğaldıkça sayfalar ilerler ama yine peşpeşe olcağı için bi sorun çıkmaz:) ilerleye ilerleye bakarsınıs..resim koycaklar bi an önce koysun..yada mesela ilk sayfada sadece yorum yapanlar resim koyucakları zaman bu yorumlarını editliyip resim yapıştırsınlar otomatikman başa geçerler:))) bilmem anlatabildimmiii
zuzum yaptı zuzuluğunu:lepi:
Slm kizlarr masallh göbüsler cikmaya baslamiss rabbim hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin yanliz bende soylemesi karnin sivri erkek felan olur diyolarya alakasi yokmus benim karminda sivriydi ve kizim oldu kizim 8 aylik olana kadar cinsiyetini gostermedi ve biz onu hep erkek sandik ama suprizz kizim oldu
oldumu şimcik sen tezimi çürüttün kaydirigubbakcemile3Slm kizlarr masallh göbüsler cikmaya baslamiss rabbim hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin yanliz bende soylemesi karnin sivri erkek felan olur diyolarya alakasi yokmus benim karminda sivriydi ve kizim oldu kizim 8 aylik olana kadar cinsiyetini gostermedi ve biz onu hep erkek sandik ama suprizz kizim oldu
Slm kizlarr masallh göbüsler cikmaya baslamiss rabbim hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin yanliz bende soylemesi karnin sivri erkek felan olur diyolarya alakasi yokmus benim karminda sivriydi ve kizim oldu kizim 8 aylik olana kadar cinsiyetini gostermedi ve biz onu hep erkek sandik ama suprizz kizim oldu
yettim bacılarr yemek pişiriyodum da geldimm:))) şimcikk kalemim mitimm hepi topu toplasaaan 15 kişi ya koyarr ya koymaz resimm...hatta 10 kişi bilem olabilü..çeneniz fazla çalışmasın şimdilik sayfalar ilerlemesin :)) koycak olanlar ilk resimlerini koysun..peşpeşe olur zati ozaman..e resimler çoğaldıkça sayfalar ilerler ama yine peşpeşe olcağı için bi sorun çıkmaz:) ilerleye ilerleye bakarsınıs..resim koycaklar bi an önce koysun..yada mesela ilk sayfada sadece yorum yapanlar resim koyucakları zaman bu yorumlarını editliyip resim yapıştırsınlar otomatikman başa geçerler:))) bilmem anlatabildimmiii
ayyy alt altta koyunca ne geniş çıktımm :)))
sadece pançitanın popiş önde :)))
kaydirigubbakcemile2 :icecream: :icecream:
Allah bağışlasın canım meleğini
oldumu şimcik sen tezimi çürüttün kaydirigubbakcemile3
güzel dileklerin için çok sağol leylacım...
Allahım seninki gibi bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zaten o tarz hurafelere pek inanmamak gerekiyo cnm, ya kız olacak yada erkek %50 şans kiminde tutuyo işte, aynen çin takvimi gibikaydirigubbakcemile3
sevgiler...
Soylemeden geceyecegim pancita pek bi zekzu hamis olmuss
yok anacim neren genis yaaananiknanik
Soylemeden geceyecegim pancita pek bi zekzu hamis olmuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?