2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

birazda gobişler şişiyor gaz bide kabızlık olunca benimde cıktı :)))) 5aylık gibi

elacim senin gobus benimkine benziyor biraz fiziki yapinida cok benzettim kendiminkine :))

kıslar editleyip uzerine ekliyelim ama ileriki sayfalarda olanları nasıl gorcez kim nerde nasıl bilcez ilk sayfada olanı gormek kolay olurdaa CADIARZU

şincikk buna bi çözüm zuzum bulur eminimCADIARZU

evet zuzum çözüm bekliyoruz :)))

elalım sorma popiş göbişten önde gidiyo bebek arkada sanırsam :))))))

yettim bacılarr yemek pişiriyodum da geldimm:))) şimcikk kalemim mitimm hepi topu toplasaaan 15 kişi ya koyarr ya koymaz resimm...hatta 10 kişi bilem olabilü..çeneniz fazla çalışmasın şimdilik sayfalar ilerlemesin :)) koycak olanlar ilk resimlerini koysun..peşpeşe olur zati ozaman..e resimler çoğaldıkça sayfalar ilerler ama yine peşpeşe olcağı için bi sorun çıkmaz:) ilerleye ilerleye bakarsınıs..resim koycaklar bi an önce koysun..yada mesela ilk sayfada sadece yorum yapanlar resim koyucakları zaman bu yorumlarını editliyip resim yapıştırsınlar otomatikman başa geçerler:))) bilmem anlatabildimmiii

ayy ben ugraşamam kıslar resim çektimmi eklerim işte o kadarsengözlerimebaksanabdelikafadulden

elali cok guzel bir topik acmissin canim bende dun acayim diye dusunmustum sonra daha kimsenin gobusu cikmamistir diye vazgectim :)) ellerine saglik...bu arada gobusune bayildim :))

sağol bitanem sendende bekliyoz göbek şovuyerimseniben
bu arada bahsettiğim kot buyerimseniben

yok canım neden yanlış anlıyım görünen köy kılavuz istermi :)))))))

delüükaydirigubbakcemile3

elacim senin gobus benimkine benziyor biraz fiziki yapinida cok benzettim kendiminkine :))

hmm desene seni o yüzden bu kadar seviyom, kan çekti desede :)) pardon fizik çektii:roflol:

zuzum yaptı zuzuluğunu:lepi:

Slm kizlarr masallh göbüsler cikmaya baslamiss rabbim hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin yanliz bende soylemesi karnin sivri erkek felan olur diyolarya alakasi yokmus benim karminda sivriydi ve kizim oldu kizim 8 aylik olana kadar cinsiyetini gostermedi ve biz onu hep erkek sandik ama suprizz kizim oldu

zuzum yaptı zuzuluğunu:lepi:

kaydirigubbakcemile2 :icecream: :icecream:

Allah bağışlasın canım meleğini

oldumu şimcik sen tezimi çürüttün kaydirigubbakcemile3

güzel dileklerin için çok sağol leylacım...
Allahım seninki gibi bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zaten o tarz hurafelere pek inanmamak gerekiyo cnm, ya kız olacak yada erkek %50 şans kiminde tutuyo işte, aynen çin takvimi gibikaydirigubbakcemile3
sevgiler...

saolasin elacim bende seni sefiyoooommm :)))))
eklerim yakinda aslinda bugun denedim telefonun kablosunu taktim pc ye calismadi nedense telefondan yukleyecektim baska gune kaldi malesef (

Elali canim herkesin gobislerini alt alta siralayalimda millet topluca gorsun :)))

Iste elalinin gobusu ....Karsinizdaaaaa :)))

Buda pancitanin minik bebegi :))

Son düzenleme:
ayyy alt altta koyunca ne geniş çıktımm :)))
sadece pançitanın popiş önde :)))

valla sanmıyorum canım kimsenin cetesi durmuyor masallah :)))))) artıkın kim nereye eklerse ne edek :) lülülülülülü
ismim nalan canım benim

kaydirigubbakcemile2 :icecream: :icecream:

Allah bağışlasın canım meleğini

Sagol canim hayirlisiyla sende alirsin kucagina insallah
oldumu şimcik sen tezimi çürüttün kaydirigubbakcemile3

Ehe hehe he hayirlisi olsun canimm hurafe felan ama bazisi tutuyoo yaa cin takvimi ozellikle tutuyo

Hayirli evlat olsun annesii kiz erkek sonucta bizden bi can bende 2008 anasiyim yazin cok zor oluyo hamilelikk cok zor oluyoo sicakta kaca gobekle uyku felan kalmiyo ama ama guzel yonu ekimde dogum yaptim bak kizim yaza 6 aylik oldu artik kucuk degil ve acisini cikarip gezecezz yazin melegimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…