2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

benimkide nazyaz seninki gibi canım yayık belim genişledi top yutmuş gibiyim :)))) benim bebiş daha minik ama gobişim kocaman

nazyaz maşallah cnmm allahım senin göbişi bebişide korusunn cnmm
ahh geçen sene daha dün gibi çekip çekip koymuştum bebişimi şimdi kucağıma allahıma şükürler olsun
deselerde hayatta inanmazdım kaydirigubbakcemile3 bu senede ikinciyi çekip koyacağım inşş sizleree

teşekkürler allah bizlerede bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah....allah bağışlasın senin minikinide...

amanda aman koca göbişli samyelii :)))
maşallah kız senin göbiş epey büyük, benimki çiroz kalıyo yanında :)))
senin hamişlik tam belli ne güzel, beni fazla kimse anlayamıyo, sen salına salına gezersin ohhhh :))))

samyeli maşallah göbişe bebişee
kız nerde çekildin resmii banyo gibide durmuyooo :roflol: dikkat ettiğim şeye bakın yawww

tütü tütü maaşallah maaşallah 41 kere maaşallah gobeklere bak nazar değmesin darısı başımıza :)

nazarım vefalı arkadaşım benim, darısı sana inşallah tez zamanda...

samyeli maaşallah...seninki bayağı büyümüş.....

biraz kiloluyum ama evet benim çıktı. ya benim 2.hamileliğim. ilki de 6 aylıkken erken doğum yaptım. 2. 3. hamilelikte kaslar daha önce büyüdüğü için daha erken çıkabiliyormuş karın..

kızlar maasallah gobişlerınıze cıkmıslar:jeyyar:
2gun evvel olsaydı benım cıkmadı derdım emme bugun cıktı :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
gercı ben evveldede kılolu oldugumdan sızı sollarım sımdı kılodankaydirigubbakcemile3 oyuzden hec eklemıyemkaydirigubbakcemile3

elalı, pançhita, nazyaz ve samyeli süper göbişler yaa bende daha göbiş möbiş yok dünde topiğe koydum ya resmimi olmazmoı insanın göbişi neysem belki daha çıkar :)))

samyeli en büyük seninkimi ne ???

yaa benim neden daha göbişim yok

Son düzenleme:
aa ne guzel göbişler belırmeye başlamışş.:CüvCüv:
daha bellı olmayanalr uzulmesın lutfen..
daha cok erkennn
5 aylıkken falan ıyıce belırgınleşiyorr..
sonn zamanlarda kocaman olup kendı corabınızı bıle kendınz gıyemedıgınızdee görceksınızzzzzkaydirigubbakcemile3

elalım, pançhita, nazyaz,samyeli maşallah göbüşlerinize ve içerideki bebişlere....kırkbinkere maşallahhhhhbenim biraz büyüüsün göbüşüm öle eklicem.....:1rolleyes:

ayy kızlar bu topiği yeni gördüm kıııı
ne güsel göbükler onalr öyleee hihoyyyt
maşallah maşallah hepinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…