2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

banne yaa pançiden neyim eksikk ben de koca popoluyumm :roflol:ben de zekzuuyumm banne banne..hihoyyyt.tez resim çekip koymalıyımmmkaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae

banne yaa pançiden neyim eksikk ben de koca popoluyumm :roflol:ben de zekzuuyumm banne banne..hihoyyyt.tez resim çekip koymalıyımmmkaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae

Alla iyiliğini vermesi emiii:))))
ya kızlar biz bi sayfaya zor yetişiyoduk şimdi 3 sayfa olduuuu kaydirigubbakcemile2

kıskanmayalım bu camiada gülazer 1 ben 2 :)))) gerçi annemler adile naşit de diyolar ama bilemiyom :))))))

elalı ve pançitaa maşallahh göbişlereee veee içindeki meleklere allahım kem gözlerden korusun sizii

anaaaa nazyaaz kız sen top yutmuş gibi olmuşun yusyuvarlak, maşallah size datlum...

maşallah nazcım seninkiside baya belliii

nazyaz kızın mı olcak ne öyle gibi göründü birden göbişin :) maşallah allah nazarlardan saklasın maşallah diyin heeeee :mymeka:

maasallah nazyaz cok seker:)))bu benim ki de seninki kadar :))))

çıktı yayık topum.....ama sizinkiler sivriiiiii.benimki yayıııııık

elalı ve pançitaa maşallahh göbişlereee veee içindeki meleklere allahım kem gözlerden korusun sizii
wrose tşk canım cümlemiznkini korusun inşallah
Allah isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsın inşallah bu duyguyu kimsenin kucağı boş kalmasın
amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…