2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Hymarry hiliba maşalalh göbüşlere ve bebişlerinizeeyerimseniben

süpriz yumurtamın eviiiiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
lalcim maşallah göbüşüne ne kadarda tatlı olmuş öyle..erkek göbüşü gibi bebinki gibi sivri kaydirigubbakcemile5 ama kız olacak senin biliyorum..

lllalll cim masallah gobusunede bebisinede seninki erkek gibi duruyor sanki ama ne bileyim doktorlar kiz dedi diyorsun...

sonunda düzgünce ekledim..sağol ajkımmmm....doktor %51 kız dedi....hayırlısı ajkımmm:asigim:

lall maşallah canım bebişie-ne ve sanaaa çok formdasın kilo almıom diip duruodun zaten
sağol canım.......Şeniz
lalcim maşallah göbüşüne ne kadarda tatlı olmuş öyle..erkek göbüşü gibi bebinki gibi sivri kaydirigubbakcemile5 ama kız olacak senin biliyorum..
hayırlısı olsun canım....gören herkes erkek dio bende hayır kıs diommmopuyorumnanaktan

lallll..o ne zayıflık kıss..bi çocuk dourmuş hamişş kadın sana sölüorum sanaaa..yoooo hiç de bilem kıskanmadımm..:umursamaz:hıhhh

maşallahh cücümmmopuyorumnanaktan
zuzum sağol ajkım kıskanılacak bi tarafım yok zaten kemiklerim kojama batıo adamcağız şikayetci bu durumdannn:roflol:
Lall maşallah canım çok formdasın
sağol bitanemŞeniz
bende bende bende kıskanmadım hiç sıska çiroz nolcak:umursamaz:kaydirigubbakcemile3

ŞenizŞeniz:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…