2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

gizemm maşallah dora bebeğe de sanada..artıkın badiler yukarı sıyrılıyo göbekler fora.sırnaşık şey.eğlenceli şey ay bu hamişşlik..bulantıları filan da olmasa..:CüvCüv:

maşallah canım göbüküne içindeki meleğine ve taşıyan annesine

opuyorumnanaktan

maşallah gizmom şook şekeysinisssopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

gizoşum maşallah göbüşüne ve oğluşunaaaayerimseniben

opuyorumnanaktan

yerim ben seni ve karnındaki ogüzelligi ne tatlı çıkmışınız gülüm maşallah 41kere tututuŞeniz

opuyorumnanaktan

Ayy şekerim maşallah boncuk gibi olmuşsunuz. Denizde arka fonda çok güzel görünüyor. Neresi şekerim pırıl pırıl deniz...

canım gümüldür ürkmez otel olduğu için sahil ve deniz gayet temizdi opuyorumnanaktan

Gizem canım çok tatlı çıkmışsınız maşallah Şeniz

opuyorumnanaktan

maşşallah minik bebiş e . ve göbişe

opuyorumnanaktan

gizemm maşallah dora bebeğe de sanada..artıkın badiler yukarı sıyrılıyo göbekler fora.sırnaşık şey.eğlenceli şey ay bu hamişşlik..bulantıları filan da olmasa..:CüvCüv:

evet yaa sabahları berbat oluyom ben gene aman meleklerimiz sağlıklı olsun bu bana yeter opuyorumnanaktan

maşallah kısına tatlım çok şeker olmuşsunuzz opuyorumnanaktan

sagol bitanem benim muckkkkopuyorumnanaktan

25. haftamızda çekildiğimiz bir fotoğraf.

aynı haftada çekilen başka bir fotoğraf...

Son düzenleme:
gizemcim, musyascım, green olivecim maşallah göbüşlerede bebişlerede çok tatlısınızyerimseniben

29+1 akşamı şişko handan ve biricik ogluşu Ali Araskaydirigubbakcemile3

dandanım nann maşallah çok tatlı görünüyosunuz oğlunla
ajkımm senin birden göbeğin büyümüş yafrum şuan kilonun hepsi orada gözüküyorkaydirigubbakcemile3
ayyy özendim bende eklim resim yarınyerimseniben

handancım maşallah canım ne büyük gobişin var benimki seninkinin yarısı kadardır herhalde...:)))))) her gören zaten ne kafdar küçük diyo göbişim için üzülüyorum

ayyy ölemi diosun elam kilolu durmuomuyum ben kendimi çok şişko görüyorum mafoldumben göbişim büyümüş dimi buna çok sevindim saol canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…