2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

handancım maşallah canım ne büyük gobişin var benimki seninkinin yarısı kadardır herhalde...:)))))) her gören zaten ne kafdar küçük diyo göbişim için üzülüyorum

saol canımopuyorumnanaktan çokmu büyük kıs benimki alla alla nie öle büyükki iç karnım küçük demekki seninde içkarın büyüktür canım üzülme kaydirigubbakcemile5

handancım maşallah ali aras a ve göbüşüneee....:asigim:çok tatlı gözüküosunuzz.....opuyorumnanaktan

green olive maşşallah sana ve bebişine fotoğraf makinasının tarihinin bi aradüzelt istersen canım kaydirigubbakcemile3

handan ni len bu maşallah maşşallah kırk bir kere maşallahh.

ayyy ölemi diosun elam kilolu durmuomuyum ben kendimi çok şişko görüyorum mafoldumben göbişim büyümüş dimi buna çok sevindim saol canımopuyorumnanaktan

yok cnm hiçde kilolu durmuyosun sadece göbeğin çıkmış ve güzel görünüyosunyerimseniben

handancım resim yüklerken hangi büyüklüğü seçiyoduk?

Son düzenleme:
Greenn olive canım ya fıstukk gibisunn

Handan fotoshopmu yaptın kızz kiloların nirdeee nereye sakladın göbiş kocaman olmuş maşallaahhh

dandanım çok tatlı ve azcıkta göbüklü gözüküyorsun maşaalah sana oğluna özendim akşam ebnde resim çektim eklerim birazdana ama anlatın hele nasıl eklicem

handann sende kendimi gordum sırnaşık şey hatta benim gobuk biraz daha buyuk olabilir. zira beni goren sadece gobekten ibaret oldugumu soyluo.diger taraflar almadı kilo. bende 12 kilo almıs bulunmaktayım

maşallahh musyascım kızınaaopuyorumnanaktan
25. haftamızda çekildiğimiz bir fotoğraf.

aynı haftada çekilen başka bir fotoğraf...

green çok tatlı olmuşi göbüşün maşallahhh kuzunaopuyorumnanaktan

29+1 akşamı şişko handan ve biricik ogluşu Ali Araskaydirigubbakcemile3

kıs dandann o göbükte ayrı ayrı hem ali hem aras olmasın nan kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzumm kociman olmuş göbüşün..oğlan anası olmanın faydası kız göbükü olsaydın o kilolar ööle göbükte toplanmasdı hihoyyyt hiç moralini bozman boşuna fıstık gibisin ço ta güsel olmuşsunn

Handan nan anladımki seninde iç karnın küçükmüş o yüzden göbişlerimiz büyük
ama 13 kilo almış gibi durmuyorsun estetik bir şişko olmuşsun... Şeniz

Al bir fıstuk daha bahair canım
İyiki bugün makinemi getirmemişim bu kadar fıstuğun yanında hiç estetik durmazdım :çok üzgünüm:

canım teşekkür ederim de hemen sildim ki fotoyu sen gördünmü... pembecim hangi boyutu tıklıyoduk yüklerken bi yardımcı olabilirmisin?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…