kıs dandann o göbükte ayrı ayrı hem ali hem aras olmasın nan kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzumm kociman olmuş göbüşün..oğlan anası olmanın faydası kız göbükü olsaydın o kilolar ööle göbükte toplanmasdı hihoyyyt hiç moralini bozman boşuna fıstık gibisin ço ta güsel olmuşsunn
maşallahh musyascım kızınaaopuyorumnanaktan
green çok tatlı olmuşi göbüşün maşallahhh kuzunaopuyorumnanaktan
kıs dandann o göbükte ayrı ayrı hem ali hem aras olmasın nan kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzumm kociman olmuş göbüşün..oğlan anası olmanın faydası kız göbükü olsaydın o kilolar ööle göbükte toplanmasdı hihoyyyt hiç moralini bozman boşuna fıstık gibisin ço ta güsel olmuşsunn
800*600 yasıoodu bahair
canım teşekkür ederim de hemen sildim ki fotoyu sen gördünmü... pembecim hangi boyutu tıklıyoduk yüklerken bi yardımcı olabilirmisin?????
Handan nan anladımki seninde iç karnın küçükmüş o yüzden göbişlerimiz büyük
ama 13 kilo almış gibi durmuyorsun estetik bir şişko olmuşsun... Şeniz
estetik şişko bunu sevdimmm:roflol:
Handan zati bu aylarda 10 kilo alman normal 3 kiloda memikler desek 1,5 + 1,5 :3 etti toplam 13 kilo kasma herşey yolunda ......
Bu güzel bebekler için 50 kiloya bile razıyım ben... Boşverin takmayın kafanıza... Doğumdan sonra bir zayıflama grubu kurar bildiklerimiz paylaşır ve 5 ayda zayıflarız biz yine. Bu arada ben 49 kilo idim. Sigarayı bırakınca 57 kilo oldum. ve o kilodan hamile kaldım şuanda 73 kiloyumm... Hayatımda ilk kez kilo aldığım için bu kadar mutluyumm :))
CADIARZU canan memiklerim 90 beden oldularkaydirigubbakcemile3 seni pataklamaya hazırlar
Aboooooo çekilin yoldan ben kaçar koca memikli handan geliyor.
greenn kıızz 5 ay diyincek gözüm korktu...gel 3te anlaşalımmkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?