2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

:roflol: :roflol: :roflol:

kıs zuzu hahahahha he anam sizden saklıom ikiz aslındakaydirigubbakcemile3 canım öle deme kollarım bacaklarım kalınlaştı penguen gibi oldum ben kendimi hiç begenmiorum ama çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan oglan anası olmaktan yararlanım azcık o zamankaydirigubbakcemile3

canım teşekkür ederim de hemen sildim ki fotoyu sen gördünmü... pembecim hangi boyutu tıklıyoduk yüklerken bi yardımcı olabilirmisin?????

Gördüm tabi böyle fıstıklar hiç gözümden kaçmaz beyaz badi siyah etek vardı üstünde
800 * 600 seçiyordun sanırsam ben öyle biliyorum.

Handan zati bu aylarda 10 kilo alman normal 3 kiloda memikler desek 1,5 + 1,5 :3 etti toplam 13 kilo kasma herşey yolunda ......

Bu güzel bebekler için 50 kiloya bile razıyım ben... Boşverin takmayın kafanıza... Doğumdan sonra bir zayıflama grubu kurar bildiklerimiz paylaşır ve 5 ayda zayıflarız biz yine. Bu arada ben 49 kilo idim. Sigarayı bırakınca 57 kilo oldum. ve o kilodan hamile kaldım şuanda 73 kiloyumm... Hayatımda ilk kez kilo aldığım için bu kadar mutluyumm :))

ay yok ya özürlüyüm ben geçen sefer nasıl yüklemiştim ki acaba... biri bana baştan anlatabilirmi acaba yanlış bi şeyler mi seçiyorum

greenn kıızz 5 ay diyincek gözüm korktu...gel 3te anlaşalımmkaydirigubbakcemile2

bahair sil annem şunu ben ekliorum senin yerine ..nerene bakıcamı şaşırdım kocaman olmuşş

bahairin göbüküüü

greenn kıızz 5 ay diyincek gözüm korktu...gel 3te anlaşalımmkaydirigubbakcemile2

Ben ilk aylarda bebeğin iyi beslenebilmesi için rejim yapmayacağım. Yemeğe aynı hızda devam ederim diye düşündüm ,:) 5. aya kadar yavaş yavaşta yapabiliriz. Hem bebeklerimiz zarar görmez hemde biz 5. aya kadar tığ gibi oluruz inşallah... Buda seneye yaza denk geliyor ki iyi bir zamanlama... :kedi:

dandanım çok tatlı ve azcıkta göbüklü gözüküyorsun maşaalah sana oğluna özendim akşam ebnde resim çektim eklerim birazdana ama anlatın hele nasıl eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…