Cashmir tatlım fizik süper valla bayılıyorumn sadece göbişi büyüyen annelere maşallah canım.
bahair, handan, green olive. maaşallah kızlar. anneler de güzel göbekler de
bu da zeynep ve annesi. hafta 28hihoyyyt
Oyyy maşallah Ali Aras'la annesine
Kısss Handan gayet normal 7 aylık hamile gibi duruyon işte.Hiç şişkoyum deme. Bence sen öncesinde kiloya alışkın olmadığından sana öyle geliyo
handanim gayet cici duruyor karnin oyla asiri buyuk degil ama aldigin 13 kiloyuda gostermiyor degil hani...ama tam 7 aylik hamile oldugun belli yani daha fazla gostermiyorsun canim...
teşekkür ederim canımmmopuyorumnanaktan sadace göbem büyüse sorun etmicem zaten ama heryerim büyüdü gibi gelio tabi öncesinden heryer küçük oldugu için piskolojikman şişko moduna girdim gerçi öleyim amaa :kedi:bence ben toplamda 20 kiloyla tamamlıcammafoldumben
bende kendim icin ayni seyleri dusunuyorum senin bacaklarin ince gordugum kadariyla kalcalarinda normal sadece memisler ve gobus buyumus...benim bacaklarimda kalinlasti biraz bu ara..bende her ne kadar 15 kilo alarak bitirsem diye dusunsemde 20 kiloyu bulacak sanirim 80 i gecmesem bari yaaaa((
yok canım ya kalçamda büyüdü bacagımda kalınlaştı kollarımda kalınlaştı eski resimlerimden olsa koysam aradaki farkı görürsün önceden çok inceydim şimdi penguen gibi oldum neyse artık olan oldu eski halimize dönreriz inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5
doneriz yaa ben donecegimize inaniyorum hatta daha bile zayif olucaz bak gor....yeterki isteyelim.....zaten dogumda 8-10 kilo su gidecek geriye kalan 10 kiloyu vermekde zor olmaz zaten..
bahair, handan, green olive. maaşallah kızlar. anneler de güzel göbekler de
bu da zeynep ve annesi. hafta 28hihoyyyt
zuzum senden de yeni şişko resimler bekliozkaydirigubbakcemile3
:mymeka: mafoldumben mafoldumben koymıcam işte bidaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?