2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

bahair, handan, green olive. maaşallah kızlar. anneler de güzel göbekler de

bu da zeynep ve annesi. hafta 28 hihoyyyt

Ablacım süper olmuşsun valla, bi insana hamilelik bu kadar yakışır ancak, maşallah zeynepimizede sanada :))))
a.s.

Oyyy maşallah Ali Aras'la annesine
Kısss Handan gayet normal 7 aylık hamile gibi duruyon işte.Hiç şişkoyum deme. Bence sen öncesinde kiloya alışkın olmadığından sana öyle geliyo

handanim gayet cici duruyor karnin oyla asiri buyuk degil ama aldigin 13 kiloyuda gostermiyor degil hani...ama tam 7 aylik hamile oldugun belli yani daha fazla gostermiyorsun canim...

handanim gayet cici duruyor karnin oyla asiri buyuk degil ama aldigin 13 kiloyuda gostermiyor degil hani...ama tam 7 aylik hamile oldugun belli yani daha fazla gostermiyorsun canim...

teşekkür ederim canımmmopuyorumnanaktan sadace göbem büyüse sorun etmicem zaten ama heryerim büyüdü gibi gelio tabi öncesinden heryer küçük oldugu için piskolojikman şişko moduna girdim gerçi öleyim amaa :kedi:bence ben toplamda 20 kiloyla tamamlıcammafoldumben

bende kendim icin ayni seyleri dusunuyorum senin bacaklarin ince gordugum kadariyla kalcalarinda normal sadece memisler ve gobus buyumus...benim bacaklarimda kalinlasti biraz bu ara..bende her ne kadar 15 kilo alarak bitirsem diye dusunsemde 20 kiloyu bulacak sanirim 80 i gecmesem bari yaaaa ((

cashmir cim harika görünüyorsun. Sadece göbek yapmışsın. İzmirin güzel kızlarını burda bir kez daha anıyoruz sayende kaydirigubbakcemile5
maşallah canım zeynebine ve sana

yok canım ya kalçamda büyüdü bacagımda kalınlaştı kollarımda kalınlaştı eski resimlerimden olsa koysam aradaki farkı görürsün önceden çok inceydim şimdi penguen gibi oldum neyse artık olan oldu eski halimize dönreriz inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

doneriz yaa ben donecegimize inaniyorum hatta daha bile zayif olucaz bak gor....yeterki isteyelim.....zaten dogumda 8-10 kilo su gidecek geriye kalan 10 kiloyu vermekde zor olmaz zaten..

bahair, handan, green olive. maaşallah kızlar. anneler de güzel göbekler de

bu da zeynep ve annesi. hafta 28 hihoyyyt

pardonn amaa burasıı hamiş göbeği topiği casmircim:dilcikar:
ne kadar formda görünüyosun yahu, maşallah çok tatlısınız

cashmir maşallah şekerim nasıl becerdin vücudu koruyup göbeki şişirmeyi yerimseniben kıskandım valla

cashmirr gözüm görmesin seni :umursamaz: malesef çok güsel görünüyosunn :dilcikar:

canım maşallahh...süpersinnn opuyorumnanaktan

bu hatunların yüzünden bu topici protesto ediyorum elam haberin olsunn..gelmicem işte bidaa banne banneee :umursamaz:

:mymeka: mafoldumben mafoldumben koymıcam işte bidaa mafoldumben

olsun canım sen hiç üzülme,al beni gör de rahat et,
dombili anneler de peşimden gelsin madem,bu ne yaa millet incecik:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

Bunlar da dün misafirliğe gelen arkadaşımın çektiği,iki kızıma 27+4 te,
hiç te utanmıyom kilolarımdan vallazemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…