2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

sagol sekerim .85bedenden 95 bedene cikti goguslerim:) bazen goguslerimden gobegimi goremiyorumkaydirigubbakcemile3

maşallahh nusefsann gobişine içindeki melegine
nerde goguslerin onde gidiyr ben gormedim cok buyuk degiller canım yaa :CüvCüv:

pembeinci,green olive,ciceklara,elali,zuzuu ve kuzularim Tesekkurler kizlar..sizin bebeklerede annelerinede masaallah..
Hymary - Nurefsann maşallah kızlar artık iyice büyüyoruz.

Hymarry Nurefsan Maşallah sizlere ve bebişlerinize. Sağlıkla kucaklaşın inşallah...

Hymarry Nurefsan Maşallah sizlere ve bebişlerinize. Sağlıkla kucaklaşın inşallah...

protestonaa bende katılıyom zuzumm adamı komplekse sokuyolar walla:dilcikar:

nurefsancım maşallah cnm göbüşede bebişede kocaman olmuş, sanırım 2,5 kilonun hepsini kuşun aldıkaydirigubbakcemile3

:lepi: yaşasın tombiş hamişşlerr...maşallah hayatım çok tatlı görünüosunn

al bitane daha :umursamaz: maşallah nurefsan çok güsel görünüosun

nurefsanecim maşallah dbişine çok guzel.

sagol sekerim tesekkur ederim..
QUOTE=gizem1986;8104080]nurefsann çok şeker gözüküyosun tatlımm maşallah bebişine ve göbişine[/QUOTE]

sagol canim tesekkurler sanada masallah
Hymary, cashmir nurefsan maşallah sizlere ve bebişlerinize iyi bakın o göbişlere asllah kısmet ederse 3 ay sonra olmayacak o göbekler:))))

Cashmir tatlım fizik süper valla bayılıyorumn sadece göbişi büyüyen annelere maşallah canım.

Ablacım süper olmuşsun valla, bi insana hamilelik bu kadar yakışır ancak, maşallah zeynepimizede sanada :))))
a.s.

cashmir cim harika görünüyorsun. Sadece göbek yapmışsın. İzmirin güzel kızlarını burda bir kez daha anıyoruz sayende kaydirigubbakcemile5
maşallah canım zeynebine ve sana

pardonn amaa burasıı hamiş göbeği topiği casmircim:dilcikar:
ne kadar formda görünüyosun yahu, maşallah çok tatlısınız

cashmir maşallah şekerim nasıl becerdin vücudu koruyup göbeki şişirmeyi yerimseniben kıskandım valla

cashmirr gözüm görmesin seni :umursamaz: malesef çok güsel görünüyosunn :dilcikar:

canım maşallahh...süpersinnn opuyorumnanaktan

cashmir maşşalah canım maşallah..

cashmir manşallah göbüşine

cashmir maşallah canım sanada zeynepinedee.....yerimseniben

bahairr ne güzelsin kuzum maşallah..hakkaten hiç belli diil siyahya bide üzerindeki..

bahairr ne güzelsin kuzum maşallah..hakkaten hiç belli diil siyahya bide üzerindeki..

sağol zuzucum o senin güzelliğin...sanırım benim hamile olduğum belli olmuyo geçen gün karşı daireye taşınan komşuyla konuşuyodum kapıda o da dedş aaa sen hamileymişsin ben farketmedim diye.... bütün kilolar popoda benim şekerim:))))))

cılız anne istemiorusssss:lepi: masallah hepinizee

Hymary canım eger senin karnında ikiz varsa ben napimm.benimki seninkinden de buyuk zannımca :1shok:

cılız anne istemiorusssss:lepi: masallah hepinizee

Hymary canım eger senin karnında ikiz varsa ben napimm.benimki seninkinden de buyuk zannımca :1shok:

valla ben cılız değilim hakkıma düşen kilolara razı geldim aldım. 1.60 lık boyumla 9 kilo aldım 28 haftada :))))))))))))))

canım masallah ne diim.ben 13 kilo aldım ama tam bi tosun oldum gamyoncuiremsu

bebişlerimiz sağlıklı olsunlar beslensinler de kilolar bi şekilde verilir. ben 1 ayddan beri nerdeyse sadece 1 kilo aldım az almaya çalışıyorum ama bu sefer de acaba bebek gelişmedimi diye tedirgin oluyorum. bakalım haftaya çarşamba randevum var inşallah bebişin gelişimi sağlıklı ve güzeldir..kontrol zamanı yaklaştıça sizde geriliyomusunuz???????

hemde nasil geriliyorum:1no2:

Teeeek tek alıntı yapamıyorum,topiktenmidir,sistemden midir,benden midir analayamadımfisfisfis
herkese güzel maşallahları için teşekkür ediyorumalkisalkisalkis,
resmini koyan koymayan herkese bizden de maşallahhh diyoruuum:lepi:

kızlar görmeyeli yeni göbişler gelmiş maşallah hepsi çok tatlı ..aranızda kötü gözüken hiç kimse yok..hepimize maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…