maşallahh nusefsann gobişine içindeki melegine
nerde goguslerin onde gidiyr ben gormedim cok buyuk degiller canım yaa :CüvCüv:
Hymary - Nurefsann maşallah kızlar artık iyice büyüyoruz.
HymarryNurefsan Maşallah sizlere ve bebişlerinize. Sağlıkla kucaklaşın inşallah...
Hymarry Nurefsan Maşallah sizlere ve bebişlerinize. Sağlıkla kucaklaşın inşallah...
protestonaa bende katılıyom zuzumm adamı komplekse sokuyolar walla:dilcikar:
nurefsancım maşallah cnm göbüşede bebişedekocaman olmuş, sanırım 2,5 kilonun hepsini kuşun aldıkaydirigubbakcemile3
:lepi: yaşasın tombiş hamişşlerr...maşallah hayatım çok tatlı görünüosunn
al bitane daha :umursamaz: maşallah nurefsan çok güsel görünüosun
nurefsanecim maşallah dbişine çok guzel.
bahair canim karnin belli olmuyor yanda poz verseydin keskem .yoksa hic karnin cikmadi mi?cok guzelsin masallah:)
Hymary, cashmir nurefsan maşallah sizlere ve bebişlerinize iyi bakın o göbişlere asllah kısmet ederse 3 ay sonra olmayacak o göbekler:))))
Cashmir tatlım fizik süper valla bayılıyorumn sadece göbişi büyüyen annelere maşallah canım.
Ablacım süper olmuşsun valla, bi insana hamilelik bu kadar yakışır ancak, maşallah zeynepimizede sanada :))))a.s.
cashmir cim harika görünüyorsun. Sadece göbek yapmışsın. İzmirin güzel kızlarını burda bir kez daha anıyoruz sayende kaydirigubbakcemile5
maşallah canım zeynebine ve sana
pardonn amaa burasıı hamiş göbeği topiği casmircim:dilcikar:
ne kadar formda görünüyosun yahu, maşallah çok tatlısınız
cashmir maşallah şekerimnasıl becerdin vücudu koruyup göbeki şişirmeyi yerimseniben kıskandım valla
cashmirr gözüm görmesin seni :umursamaz: malesef çok güsel görünüyosunn :dilcikar:
canım maşallahh...süpersinnn opuyorumnanaktan
cashmir maşşalah canım maşallah..
cashmir manşallah göbüşine
cashmir maşallah canım sanada zeynepinedee.....yerimseniben
maşallah canım zeynep'ine ve sana çok şeker olmuşunuzzz
Hymary, cashmir nurefsan maşallah sizlere ve bebişlerinize iyi bakın o göbişlere asllah kısmet ederse 3 ay sonra olmayacak o göbekler:))))
çok teşekkürler kızlar. şükürler olsun, bugünlere geldik. allah hepimizi tamamına erdirsin dilerim. opuyorumnanaktan:Saruboceq:
hymarry, nurefsan, bahair maaşallah kızlar kuzularımıza ve güzel yuvalarınakucağımızda bebeklerimizle daha da güzelleşeceğiz hepimiz inşallah.
amin canım inşallah hayırlısıyla.....
bahairr ne güzelsin kuzum maşallah..hakkaten hiç belli diil siyahya bide üzerindeki..
kizlar hepiniz harika gorunuyorsunuz cok cicisiniz....
cılız anne istemiorusssss:lepi: masallah hepinizee
Hymary canım eger senin karnında ikiz varsa ben napimm.benimki seninkinden de buyuk zannımca :1shok:
valla ben cılız değilim hakkıma düşen kilolara razı geldim aldım. 1.60 lık boyumla 9 kilo aldım 28 haftada :))))))))))))))
canım masallah ne diim.ben 13 kilo aldım ama tam bi tosun oldum gamyoncuiremsu
mehaycım yakın geçmişe ait fotolarını görmek isterim. bide doktor kontrolün nasıl geçti???? ne dedi merak ettim
bebişlerimiz sağlıklı olsunlar beslensinler de kilolar bi şekilde verilir. ben 1 ayddan beri nerdeyse sadece 1 kilo aldım az almaya çalışıyorum ama bu sefer de acaba bebek gelişmedimi diye tedirgin oluyorum. bakalım haftaya çarşamba randevum var inşallah bebişin gelişimi sağlıklı ve güzeldir..kontrol zamanı yaklaştıça sizde geriliyomusunuz???????
nurefsancım bunda biraz daha belli oluyo sanırım:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?