2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Masallahh kıslar gobişlerinize içindeki meleklere Allah ım nazarlardan saklasın inş.

29+1 akşamı şişko handan ve biricik ogluşu Ali Araskaydirigubbakcemile3

Oyyy maşallah Ali Aras'la annesine
Kısss Handan gayet normal 7 aylık hamile gibi duruyon işte.Hiç şişkoyum deme. Bence sen öncesinde kiloya alışkın olmadığından sana öyle geliyo

[
gizem
musyas
green olive
bahair
handan :nazar
maşallah kızlar.
henden kilolar göbişte birikmiş , oğluşu pırtlat bişeycik kalmaz çok tatlısın valla ..

Maşallah canım. Senin kilo alımı gerçekten durdu galiba canım. Kaç aydır aynı görünüyo göbük fotoların sanki
25. haftamızda çekildiğimiz bir fotoğraf.

aynı haftada çekilen başka bir fotoğraf...

Maşallah canım çok tatlı görünüyosun.

Ooooo fıstık gibisin baharcım.Kaçıncı haftandaydın acep sen gidip bi bakmam lasım.Maşallah

maşallahh canımm göbüşünee kupa senin) ama inanki bende senden az değilim aramızda kalsın):hooray::hooray:
saol canımmmmm seninde resmini bekloz o zamanyerimseniben
Oyyy maşallah Ali Aras'la annesine
Kısss Handan gayet normal 7 aylık hamile gibi duruyon işte.Hiç şişkoyum deme. Bence sen öncesinde kiloya alışkın olmadığından sana öyle geliyo
ölemi dersin kıs kıslar göbişin çok büyük dediler ama CADIARZU canım sanırım ondan bana öle gelio burda herkes normalsin dedi bende şaşırdım 13 kilo aldım ama ii görüksemde çok aldıgım gerçegini degiştirmezlmaz:
[
gizem
musyas
green olive
bahair
handan :nazar
maşallah kızlar.
henden kilolar göbişte birikmiş , oğluşu pırtlat bişeycik kalmaz çok tatlısın valla ..

teşekkür ederim canım inşallah dedigin gibi olur:Saruboceqpuyorumnanaktan

Hepinize maşallah annecikler opuyorumnanaktan Bu da benden (27+2) Bu arada üstteki erik kurusu gibi görünen şeyler 95 bedendir, göbüşümü buna göre değerlendiriniz...

Hepinize maşallah annecikler opuyorumnanaktan Bu da benden (27+2) Bu arada üstteki erik kurusu gibi görünen şeyler 95 bedendir, göbüşümü buna göre değerlendiriniz...

feliscim maşallah göbüşede bebişede çok tatlısınızyerimseniben
bu arada erik kurusu diyiptee haksızlık etmee portakallar gayet güzellersırnaşık şey

feliscim maşallah göbüşede bebişede çok tatlısınızyerimseniben
bu arada erik kurusu diyiptee haksızlık etmee portakallar gayet güzellersırnaşık şey

Hahaha sağol tatlım yaaa, hamilelikten önce de pek küçük değillerdi zaten, şimdiyse evde özgür bırakınca yerçekimine kurban gidecekler gibi geliyor. Eşimden söz aldım, birkaç yıl sonra ikinciyi de kısmetse doğurup emzirdikten sonra memişleri toplatıp küçülttüreceğiz. Allahtan şimdilik onları solda sıfır bırakan bir koca göbeğim var. :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…