delikafaduldenyasasinn meshur oldum:lepi:
daha erken canim bunlari konusmak icin bakalim kac kilo daha alicam doguma kadar 75 i gecmesem iyiydi ya 80 i bulucak sanirim....aslinda su handan gibi beslenmeyi aliskanlik haline getirsem doguma kadar 1 kilodan fazla almam ben:roflol:
kıs amazon benim götü göbegi geçebilecenden eminmisinkaydirigubbakcemile3
ben nie alıom kısım o zaman ayda 3 kilo:mymeka:
popis almazmi canim yaa felaket sistimemisler biraz buyudu onlardan sikayetci degilim hatta biraz daha buyuyebilirlerkaydirigubbakcemile3
Elali sen ne zamandir koymuyorsun gobis resmi canim neden???
beni zor geçersin sen anacm sende boy var aramızda nerden baksan 10 cm var nankaydirigubbakcemile3 ben top gibi yuvarlanırken sen sekersin:roflol:
bencede büyüsün adamı depresyone sokma:dilcikar:
ajkımm bikaç hafta önce koyduydum ben görmedin sanırım sen, ilk sayfada var bakmak istersenyerimseniben
hemm senimi kırıcam haftaa başı patlatırım bi resim dahaakaydirigubbakcemile3
senin boyun 1.65 degilmiydi sen hem sismanlayip hem kisaldinmi kiz??delikafadulden
kısss sen bizim göbükleri popoyu memişleri neyin görmedin galiba dahakaydirigubbakcemile3 bi de konuşuyonklava: maşallah kuzusuna ve annesine....
bu arada gölgenle voltranı oluşturacak gibisin :1shok: asıl olay gölgede kaydirigubbakcemile3
ortalama dedik nan 1,63 felan benim boyumdelikafadulden sen 1,70 diince kendimi çok bücür hissettimkaydirigubbakcemile3
evet nasil oldu anlamadim ama herkes resimden cok golgeme yorum yapti golgemle meshur oldum ben..bundan sonra sadece golgemi koyucam hem daha gizemli olur:roflol::roflol::roflol:
yok yok sen daha uzun gosteriyosun bence...a.s bende ortalama 1.75 o zaman :)))
Browse yazısı cıkmıyor kac kere yeniledim baska yukleme sitesi yokmu
evet nasil oldu anlamadim ama herkes resimden cok golgeme yorum yapti golgemle meshur oldum ben..bundan sonra sadece golgemi koyucam hem daha gizemli olur:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?