2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

delikafaduldendonum belli demiiiii :roflol:
anaaam ne yapayıımm yaaa,ev halim işte:kedi:
zuzuum,elalıım,gülicanımm,keremimm teşekkür ederim çok kızlar,
işte biraz kocamanız ama ne yapayım,iki yavru burun buruna yer kavgasındalarkaydirigubbakcemile3

hymarry maasallah canım oyy ikiz kıslar ne tatlı olacaklar kim bilir hep hayalimdi ikiz bebek ama nasip deilmiş ..amaaan buna da şükür :)))))

hymarry maasallah canım oyy ikiz kıslar ne tatlı olacaklar kim bilir hep hayalimdi ikiz bebek ama nasip deilmiş ..amaaan buna da şükür :)))))

Rabbim yavrularımızı bağışlasın hepimizinn,şu mübarek günler hürmetine,
eğer tek olsaydılar da,hemen 2 yıl içinde bir tane daha yapıcaktık biz de,
herkesin düşüncesi planı farklıdır tabi ama iki kardeş arkadaş olucaklar birbirlerine kısmetse teyzesii..

kızlar sizler gibi giyinip kuşanamadım,evdeki yarı çıplak halimin kusuruna bakmayın lütfenn:kedi:
napiyim yiğidin malı meydandadır:roflol:
30+6 da iki kızımın karnımdaki resmii,

maşallah kızlarına ve sana. ne güzel ikizmiş hep ikizim olsun isterdım ... hayırlısı

wee zuzuu we berrası 31+6

bütün züğürt tesellisi iltifatlara açığımm laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

YAVRUM SEN MANKENMİSİN YANLIŞ TOPİĞEMİ GELDİN :uhm:

şaka bir yana maşallah ikinizede
bayıldım yani şu halinize

şaka filan diilll biyana hiiçç diill ewet ewett ööleyimm sırnaşık şey canım benim saoll opuyorumnanaktan

zuzummm maşalalh canım yaa çok güzelsinnnnnnnnnnn kızında sende göbükün biraz göççük ama iç karnın geniş demekki gayet formdasın:1hug:

zuzummm maşalalh canım yaa çok güzelsinnnnnnnnnnn kızında sende göbükün biraz göççük ama iç karnın geniş demekki gayet formdasın:1hug:

maşşalh zuzucum fidan gibi hamilesin daha ne olsun :1hug: kılon normal bnce

çok mersi teyzoşlarr..ayh iwit handanım göbüküm büyüye büyüye bukadar oldu anca..içkarnım geniş kanımca..

nazz bu fidanlar da boy boy oluyo demi kuzum..fidan gibiyim accık büyümüşünden sırnaşık şey

yok daha fidansın sekerim taze yani :) doğum a yakında filizlenıyon ,doğumda da meyve verıyon :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…