ayy zaten artık akşamları çekcem göbikimin resminikaydirigubbakcemile2 şimdi daha büyük sabahkine görekaydirigubbakcemile3 bide yan durcam heppnaniknanik
evet canim yan dur sensırnaşık şey yoksa belli olmuyor minikkus ne kadar buyumus:asigim: ama yine iyi bile karninin buyuklugu aldigin kiloya gore canim ben 5-6 kilo almisken hic karnim yoktu bile...:1no2:
elacım maaşallah manken gibisin valla...
Ela hanım sizide topiğimizin manken annelerindenmiş gibi görüyorumm... sositososito
Aman maşallah diyelim nazarlar değimesin inşallah size
kızlar sizler gibi giyinip kuşanamadım,evdeki yarı çıplak halimin kusuruna bakmayın lütfenn:kedi:
napiyim yiğidin malı meydandadır:roflol:
30+6 da iki kızımın karnımdaki resmii,
zuzu ve elalı göbüşler süperrrr maşallah sizlere
zuzumm yine çok fit gördüm senii maşallah canımm opuyorumnanaktan
zuzu ve elalı göbüşler süperrrr maşallah sizlere
oy oy oy maşallah maşallah tütütütütü ne güzel olmuşsunuz öyle siz bakimm yerimseniben
ikiz annesi olaraktan kocaman bi maşallah size opuyorumnanaktan
zuzumm yine çok fit gördüm senii maşallah canımm opuyorumnanaktan
buda biz 30+4 biraz sınırlıyım ama yınede çekildim..bişeyın farkına vardım yüzüm kılo almış :)
keremim maşallah canım, şirin şey seni...
maasallah dadluum ccoook güzl olmussun nazar değmesiiin..oğlusuna da bin maasallah:))))
sağol tatlummm şirinmi dedin ayyy cnmmm...
sağol canım şalıda bolero yaptım size resım çekılyım dıye yoksa çıplaktımm... :sm_cool:
kıs aybike senin göbeğin hiç kıs göbeği gibi deil erke gibi önde sivri benimki de aynen öle:))) maasallah kızına da sana da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?