2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

ayy zaten artık akşamları çekcem göbikimin resminikaydirigubbakcemile2 şimdi daha büyük sabahkine görekaydirigubbakcemile3 bide yan durcam heppnaniknanik

evet canim yan dur sensırnaşık şey yoksa belli olmuyor minikkus ne kadar buyumus:asigim: ama yine iyi bile karninin buyuklugu aldigin kiloya gore canim ben 5-6 kilo almisken hic karnim yoktu bile...:1no2:

evet canim yan dur sensırnaşık şey yoksa belli olmuyor minikkus ne kadar buyumus:asigim: ama yine iyi bile karninin buyuklugu aldigin kiloya gore canim ben 5-6 kilo almisken hic karnim yoktu bile...:1no2:

opuyorumnanaktan

elacım maaşallah manken gibisin valla...

tşk ederim cnmopuyorumnanaktan balık etli manken gibi demiikaydirigubbakcemile3

Ela hanım sizide topiğimizin manken annelerindenmiş gibi görüyorumm... sositososito
Aman maşallah diyelim nazarlar değimesin inşallah size

Ela hanım sizide topiğimizin manken annelerindenmiş gibi görüyorumm... sositososito
Aman maşallah diyelim nazarlar değimesin inşallah size

ayhh çok tşk ederim cnmopuyorumnanaktan
müsadenizle şımarayım bariikaydirigubbakcemile3

Kızlar bu sabahki halimiz kızımlaopuyorumnanaktan
32+2

oy oy oy maşallah maşallah tütütütütü ne güzel olmuşsunuz öyle siz bakimm yerimseniben
kızlar sizler gibi giyinip kuşanamadım,evdeki yarı çıplak halimin kusuruna bakmayın lütfenn:kedi:
napiyim yiğidin malı meydandadır:roflol:
30+6 da iki kızımın karnımdaki resmii,

ikiz annesi olaraktan kocaman bi maşallah size opuyorumnanaktan

wee zuzuu we berrası 31+6

bütün züğürt tesellisi iltifatlara açığımm laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

zuzumm yine çok fit gördüm senii maşallah canımm opuyorumnanaktan

zuzu ve elalı göbüşler süperrrr maşallah sizlere

çok sağol cnmopuyorumnanaktan

cnmm çok tşk ederisopuyorumnanaktan

buda biz 30+4 biraz sınırlıyım ama yınede çekildim..bişeyın farkına vardım yüzüm kılo almış :)

kıs aybike senin göbeğin hiç kıs göbeği gibi deil erke gibi önde sivri benimki de aynen öle:))) maasallah kızına da sana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…