2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

kızlar masallah gobişlerinize ve içindeki meleklere
saglıkla bir kucagımıza alsaydık inş.:Saruboceq:

Zuzu canım maşallah.
Bence gerçekten sen kilo vermişsin. Hayırlısı ile doğumdan sonra eski halinden daha zayıf olma yolundasın, tebrik ederis oğlumlan beraber opuyorumnanaktan

elalı, hymarry, neredennereye, zuzu çok tatlısınız kızlar maaşallah güzel göbeklerinize ve içindeki kuzulara opuyorumnanaktan bence kilo olayına boşuna takılıyorsun zuzu. gayet hoşsun şekerim.

kızlar masallah gobişlerinize ve içindeki meleklere
saglıkla bir kucagımıza alsaydık inş.:Saruboceq:

opuyorumnanaktan

neredennereye ve zuzu maşallah göbiklerinizee
opuyorumnanaktan

Zuzu canım maşallah.
Bence gerçekten sen kilo vermişsin. Hayırlısı ile doğumdan sonra eski halinden daha zayıf olma yolundasın, tebrik ederis oğlumlan beraber opuyorumnanaktan

teşekkür ederis oğluşuna da sanadaopuyorumnanaktan ya iişallah iişallahh ağzından bal damlıo kuzum Şeniz

elalı, hymarry, neredennereye, zuzu çok tatlısınız kızlar maaşallah güzel göbeklerinize ve içindeki kuzulara opuyorumnanaktan bence kilo olayına boşuna takılıyorsun zuzu. gayet hoşsun şekerim.
çok mersi ciciimmm opuyorumnanaktan
Zuzu bİr daha ŞİŞmanım felan deme bu ne yaa gayet fİt gÖzÜkÜyorsun ..
Ben ne yapayım...

candyim saol da kuşum geçen sefer ben koyduktan soora bütün çubuk krakerler teker teker koyuncak bunalım yaptım napiimm.. :kedi: bilhassa siyah filan giyip ortam değiştim busefer zayıf göriniim die sırnaşık şey

Son düzenleme:

wee zuzuu we berrası 31+6

bütün züğürt tesellisi iltifatlara açığımm laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

zuzumm ajkımm maşallah berramıza
senle benim göbikler yerinde sayıyo yafrımzemuszemus
bence heçç kiloyu falan dert etmee, süper fiziğin varr:lepi:

cashmircim tşk ederim tatlımmopuyorumnanaktan

zuzumm ajkımm maşallah berramıza
senle benim göbikler yerinde sayıyo yafrımzemuszemus
bence heçç kiloyu falan dert etmee, süper fiziğin varr:lepi:

bizim minnoşlar büyümüyomu kıs yoksam... CADIARZU ay Allah korusunn..

saol bebikiimm..öporuss

elammm ne tatlı olmuş göbüşün maşallah göbüşüne ve prensesineee:asigim:
hymarry canım çok tatlu gözüküo göbüşün maşallah prenseslerinee ve sanaopuyorumnanaktan
neredennereye topitopuna maşallahhhhhhhhtabi oğluşunadaaopuyorumnanaktan
zuzum janım nasıl güsel olmuş göbüşün sankim aynı gibim geldi bana...yerimsenibengöbüşünede güsel prensesinede maşallah canımmm:asigim:

kuşumm saol bitanemm...çok büyümedi son bi aydır ewet..şimcik üzerimde başka bişiy war aynaya bakıyorum daha büyük görünüo..kıyafetten de mi farkediodur nedir:)))

bizim minnoşlar büyümüyomu kıs yoksam... CADIARZU ay Allah korusunn..

saol bebikiimm..öporuss

yok zuzum büyüyolardır, hatırlasana geçen ay benim kilom hep aynıydı, ama kızım maşallah almıştı

lalimm sağol ajkımmmopuyorumnanaktan

kuşumm saol bitanemm...çok büyümedi son bi aydır ewet..şimcik üzerimde başka bişiy war aynaya bakıyorum daha büyük görünüo..kıyafetten de mi farkediodur nedir:)))

bencede kıyafetin çok etkisi varyerimseniben hatta gün içinde çekilen saatin bile etkisi var, mesela benim göbük o resimdekine göre şimdik daha büyük sanki, su yemek v.s.

elam masallah gobusune canim cok tatli gorunuyor ustelik 27 haftadaki gobusunden daha kucuk duruyor sanki..masallah bebisinede canim....

elam masallah gobusune canim cok tatli gorunuyor ustelik 27 haftadaki gobusunden daha kucuk duruyor sanki..masallah bebisinede canim....

tşk ederim cnmopuyorumnanaktan
kıss ölee dimee zaten göbişim büyümüyo diye üzülüyom, bide küçülmüş haaasırnaşık şey
sen 172. sayfaya 2 resimm koyduydum onada bak, ilk sayfaya birini ekledim sadece diğer resimde sanki biraz daha büyük gibikaydirigubbakcemile3

elam ikinci resimde daha buyukmus canim ilkindeki kucuk geldi bana ama yan donunce cikmis ortaya ufaklik :)))

elam ikinci resimde daha buyukmus canim ilkindeki kucuk geldi bana ama yan donunce cikmis ortaya ufaklik :)))

ayy zaten artık akşamları çekcem göbikimin resminikaydirigubbakcemile2 şimdi daha büyük sabahkine görekaydirigubbakcemile3 bide yan durcam heppnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…