zuzu masallah gobeklerimiz benziyor seninle:)
kızlar masallah gobişlerinize ve içindeki meleklere
saglıkla bir kucagımıza alsaydık inş.:Saruboceq:
opuyorumnanaktanneredennereye ve zuzu maşallah göbiklerinizee
Zuzu canım maşallah.
Bence gerçekten sen kilo vermişsin. Hayırlısı ile doğumdan sonra eski halinden daha zayıf olma yolundasın, tebrik ederis oğlumlan beraber opuyorumnanaktan
çok mersi ciciimmm opuyorumnanaktanelalı, hymarry, neredennereye, zuzu çok tatlısınız kızlarmaaşallah güzel göbeklerinize ve içindeki kuzulara opuyorumnanaktan bence kilo olayına boşuna takılıyorsun zuzu. gayet hoşsun şekerim.
Zuzu bİr daha ŞİŞmanım felan deme bu ne yaa gayet fİt gÖzÜkÜyorsun ..
Ben ne yapayım...
elalı, hymarry, neredennereye, zuzu çok tatlısınız kızlarmaaşallah güzel göbeklerinize ve içindeki kuzulara opuyorumnanaktan bence kilo olayına boşuna takılıyorsun zuzu. gayet hoşsun şekerim.
zuzumm ajkımm maşallah berramıza
senle benim göbikler yerinde sayıyo yafrımzemuszemus
bence heçç kiloyu falan dert etmee, süper fiziğin varr:lepi:
elammm ne tatlı olmuş göbüşün maşallah göbüşüne ve prensesineee:asigim:
hymarry canım çok tatlu gözüküo göbüşün maşallah prenseslerinee ve sanaopuyorumnanaktan
neredennereye topitopuna maşallahhhhhhhhtabi oğluşunadaaopuyorumnanaktan
zuzum janım nasıl güsel olmuş göbüşün sankim aynı gibim geldi bana...yerimsenibengöbüşünede güsel prensesinede maşallah canımmm:asigim:
bizim minnoşlar büyümüyomu kıs yoksam... CADIARZU ay Allah korusunn..
saol bebikiimm..öporuss
elammm ne tatlı olmuş göbüşün maşallah göbüşüne ve prensesineee:asigim:
hymarry canım çok tatlu gözüküo göbüşün maşallah prenseslerinee ve sanaopuyorumnanaktan
neredennereye topitopuna maşallahhhhhhhhtabi oğluşunadaaopuyorumnanaktan
zuzum janım nasıl güsel olmuş göbüşün sankim aynı gibim geldi bana...yerimsenibengöbüşünede güsel prensesinede maşallah canımmm:asigim:
kuşumm saol bitanemm...çok büyümedi son bi aydır ewet..şimcik üzerimde başka bişiy war aynaya bakıyorum daha büyük görünüo..kıyafetten de mi farkediodur nedir:)))
elam masallah gobusune canim cok tatli gorunuyor ustelik 27 haftadaki gobusunden daha kucuk duruyor sanki..masallah bebisinede canim....
kızlar maşallah hepinize ve o göbüklerin içindeki meleklere
oyyh çok datluuopuyorumnanaktan
elam ikinci resimde daha buyukmus canim ilkindeki kucuk geldi bana ama yan donunce cikmis ortaya ufaklik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?