2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

göbüşlere bak..acaba benımkı nasıl duru..azdaa büyüsünd ekoyayım bende :)))))))))))

w rose çok şeker yaa kociman olmuş göbişin tabi iilk bebekten kalmalarda var dimi ama genede süperrrrrrrrrrrr

gizem ne güzel çıtı pıtı bir anne olucaksın maşallah

wrose sende hamiş elbisesi gibi durmuş böyle karnın bayağı bayağı var çok şeker maşallah

allah nazarlardan korusun göbişlerimizide bebişlerimizide

teşekkür ederim tatlım ufak değilim pek ama genede baya göbişim çıtı pıtı olcak dediğin gibi valla ama olsun meleğim sağlıklı olsun hiç farketmez göbişimin ufak olması ama görüyorum ya kociman hoş göbekleri ben ondan ufacık geliyo göbeğim ama belkide sonradan çıkar :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Waauuwww süpersiniz hatunlar bahse girerim tüm forumda bizim topic gibi topic yoktur heralde hihoyyyt
gizemcim bence de sen en göbişsiz hamile olucan bu gidişle napıoyorsun güzelim yemiyor içmiyor musunkaydirigubbakcemile3

:ecrin_bebek: maasallah kızlar hepınıze
ama ıcınızde en hamıle felısım durmus kaydirigubbakcemile3
hepınızın göbeciinizdekı bebıslerı ham ederım ben :jeyyar:

arkadaşlar ben de gönderiyim diyorum göbiş resmimi ama nasıl koyacam buraya ? help

hiddencim maşallh kıs göbüşünede bebişinede
kız mı geliyo sankiikaydirigubbakcemile3

oyyy oyyyy kızlarr bunalrn egüsell göbek ve bebekler böyeee
maşallahhh kırkbir kere
bende bi gram göbek yokmuş onu anladım sisinkilerin yanındaaa
benimkide büyüsün bir an öncede çekeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…