2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

Gizemcim kıskandım seni, bu gidişle en formda anne sen olacaksın inşallah. Ben hamile kalmadan bile öyle görünmüyordum maalesef. Bakarsın iç karnın geniştir de en tosunumuzu sen çıkarırsın.

belkide felisim hamile kalmadan önce onun biraz iniği olan bir göbişim vardı şimdi biraz daha fazla ama bi çoğunuzun göbişi daha büyük ama ben baya yediğime dikkat ediyom bakmayın kendimi meyveyle tıkıyomda yemek yiyemiyim fazla kilo almayım diye :)))

kızlarr walla süpersiniz süperr allahım kem gözlerden korusun göbişlerii ve içindeki bebişleriii ayy bende koycam bana ne yaaaa kaydirigubbakcemile

amanda aman maşallah feliscim göbişede bebişede

ben de göbüşş koyduumm..ilk sayfada...akşama kaldırabilürün bakcek olan baksınn soora aa zuzuu nerde dimeyinnnhihoyyyt

zuzum seninde çok zekzuu bi fiziğin olmuş kızz
göbiş, popiş, memiş hepsi tam el atmalık olmuş:roflol:

buda benim meleğim ve ben az ama idare edin artıkın :))))

ayy ayy en münük ekim anası, ne güzel kıs zayıf kalırsın belki hep...
maşallahh sizede

kıs el atmalık ne demekkkkk abowwwwwwwwww gülmekten çatlıommmmmmmmm kıs senin şu yasak kalksaydı bi hayırlısı ileee el atmak haa ahahahahahhahahahahah o mayy godddddddddddddddd

zuzum seninde çok zekzuu bi fiziğin olmuş kızz
göbiş, popiş, memiş hepsi tam el atmalık olmuş:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: hep ööleydi :icecream: :icecream:bu karı azıttı kaydirigubbakcemile3
kıs el atmalık ne demekkkkk abowwwwwwwwww gülmekten çatlıommmmmmmmm kıs senin şu yasak kalksaydı bi hayırlısı ileee el atmak haa ahahahahahhahahahahah o mayy godddddddddddddddd

handaaann gelsin nan artık şu 21 nisan...walla güme gitcem diye korkuyorum hee:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: delüü

:roflol: :roflol: :roflol: hep ööleydi :icecream: :icecream:bu karı azıttı kaydirigubbakcemile3

handaaann gelsin nan artık şu 21 nisan...walla güme gitcem diye korkuyorum hee:roflol::roflol:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar: hep öleyse eşin ne şanslıı :)))
benim eşim diyoki ;
önceden zayıftın attımmı gelmiyodu, şimdi kilo alınca tam el atmalık oldun diyo:roflol:

hahahahahahah bizim eşlerde sapıttı haha benimkide öle dio işte şimdi tam istedigim gibi oldun dio etlendin çoşkun bakışları atıo :roflol:

senin koca daha fazla dayanmaz ben sana sölüm elaaaa hahahahahahah

sana göz koydu anam bu hormonların iş belli olmazzz:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:jeyyar::jeyyar::jeyyar: hep öleyse eşin ne şanslıı :)))
benim eşim diyoki ;
önceden zayıftın attımmı gelmiyodu, şimdi kilo alınca tam el atmalık oldun diyo:roflol:

delü kaydirigubbakcemile3 :icecream:

hahahahahahah bizim eşlerde sapıttı haha benimkide öle dio işte şimdi tam istedigim gibi oldun dio etlendin çoşkun bakışları atıo :roflol:

senin koca daha fazla dayanmaz ben sana sölüm elaaaa hahahahahahah

demekki erkeklerin çoğu bu konuda hemfikira.s
ben dayandıkça oda dayanır merak etme datlumm:lepi:

hehehehehe...göbüşler bir bir geliyorrrrrrrrrrrrr...... 1 ay sonra 2.leri koyalım:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…