Bir göbek de benden!!! Hep balık etiydim aslında, 158 boy, 56 kg hamile kaldım, şimdi 59 kg. Çin takviminde erkek, yorumcuda kız diyor, ilk başta kız gibi geliyordu bana, şimdi erkek olduğuna inanıyorum, kocam ısrarla yorum yapmıyor. Sizin tahmininiz????
ben de göbüşş koyduumm..ilk sayfada...akşama kaldırabilürün bakcek olan baksınn soora aa zuzuu nerde dimeyinnnhihoyyyt
zuzum seninde çok zekzuu bi fiziğin olmuş kızz
göbiş, popiş, memiş hepsi tam el atmalık olmuş:roflol:
kıs el atmalık ne demekkkkk abowwwwwwwwww gülmekten çatlıommmmmmmmm kıs senin şu yasak kalksaydı bi hayırlısı ileee el atmak haa ahahahahahhahahahahah o mayy godddddddddddddddd
kıs el atmalık ne demekkkkk abowwwwwwwwww gülmekten çatlıommmmmmmmm kıs senin şu yasak kalksaydı bi hayırlısı ileee el atmak haa ahahahahahhahahahahah o mayy godddddddddddddddd
:roflol: :roflol: :roflol: hep ööleydi :icecream: :icecream:bu karı azıttı kaydirigubbakcemile3
handaaann gelsin nan artık şu 21 nisan...walla güme gitcem diye korkuyorum hee:roflol::roflol:
sana göz koydu anam bu hormonların iş belli olmazzz:roflol:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar: hep öleyse eşin ne şanslıı :)))
benim eşim diyoki ;
önceden zayıftın attımmı gelmiyodu, şimdi kilo alınca tam el atmalık oldun diyo:roflol:
hahahahahahah bizim eşlerde sapıttı haha benimkide öle dio işte şimdi tam istedigim gibi oldun dio etlendin çoşkun bakışları atıo :roflol:
senin koca daha fazla dayanmaz ben sana sölüm elaaaa hahahahahahah
wrose maşalahh tatlımmmmmmmmm:)) acık dar bişi giyseydin kıs göbişini göremiom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?