ooyy feliiiss yawrum kaç aylık buu 5 filan heralde kaydirigubbakcemile3 maşallah yaa..en kociman göbük sende:)))göbüş şampiyonu olaraktan seni seçiyorum :lepi:
zuzuu sana da maasallah, ya ne guzel cıkmıs gobuslerınız ya, benımkı hıc bellı dııl daha
walla kıs ben de göbüşüm war sanıyodum..felisden soora bisimkine göbek mi denirrkaydirigubbakcemile3kız zuzu maşalalh göbişineee canımm :)) minik kaldı seninki benimkide hemen hemen seninki kadar daha top gibi pazartesi bende koyarım:))
zuzum ne kadar tetlı çıkmışsın yaaaa maşallah allah nazarlardan saklasın
felıs maasallah, kac aylıksın kı?
İşte 2009 ekim annelerinin göbüşleri...
işte karşınızda elalinin..
işte pancita
işte zuzu
işte nazyaz
işte samyeli
işte keremim
işte felisim
işte gizem1986
3 ayım yarından sonra doluyor canım...
vallahi şişirmiyorum, bana da çok komik geliyor, biz ikiz mi acaba diyorduk, sadece besili bir yavru sanırım, ikiz değilmiş! İç karnın dardır, o yüzden dışa vurmuş dedi bizim yaşlılar!
Çatlak yok henüz, aa göbeğimin sağ yanında sarı tüyler çıktı, solda yok! Allahım ya kurtadam mı doğuracam ayı mı anlamadım ki, eşim de ben de kumralız bu kadar kıl tüy şimdiden, ufff ya ufffff!!!
ii yapmışsın şekerim..eline sağlıkkkkızlar güzel yorumlarınız için tşk ederim....
sşze sormadan süpriz yapayım dedim çok arkalarda kalmış teker teker bakmak zor oluyo...
isteyen olursa silerim...
masallah kıslar gobişlerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?