2009 Ekim annelerinin göbişleri :)))

keremim ve felisimfelis gobisleriniz cok tatli :)) felisim anacim seninki one dogru baya cikmis erkekmi kiz yoksa...???

kız zuzu maşalalh göbişineee canımm :)) minik kaldı seninki benimkide hemen hemen seninki kadar daha top gibi pazartesi bende koyarım:))

zuzum ne kadar tetlı çıkmışsın yaaaa maşallah allah nazarlardan saklasın

keremim seninde çok şeker maşallah erkek gibi geldi bana ama Allah gönlüne göre versin bu arada 2. çocuksa fiziğin gerçekten yerinde duruyomuş maşallah

felisim senin kaç aylıkm yaa maşallah bayağı büyük gibi allah nazarlardan saklasın

maşallah deyin be :mymeka:

ooyy feliiiss yawrum kaç aylık buu 5 filan heralde kaydirigubbakcemile3 maşallah yaa..en kociman göbük sende:)))göbüş şampiyonu olaraktan seni seçiyorum :lepi:

vallahi şişirmiyorum, bana da çok komik geliyor, biz ikiz mi acaba diyorduk, sadece besili bir yavru sanırım, ikiz değilmiş! İç karnın dardır, o yüzden dışa vurmuş dedi bizim yaşlılar!
Çatlak yok henüz, aa göbeğimin sağ yanında sarı tüyler çıktı, solda yok! Allahım ya kurtadam mı doğuracam ayı mı anlamadım ki, eşim de ben de kumralız bu kadar kıl tüy şimdiden, ufff ya ufffff!!!

ışte 2009 ekim annelerinin göbüşleri...

işte karşınızda elalinin..

işte pancita

işte zuzu

işte nazyaz

işte samyeli

işte keremim

işte felisim

işte gizem1986

işte wrose

Son düzenleme:
kızlar güzel yorumlarınız için tşk ederim....

sşze sormadan süpriz yapayım dedim çok arkalarda kalmış teker teker bakmak zor oluyo...

isteyen olursa silerim...

felisim canım efet iç karnn dardır tatlım ondan öle çıkmıştır olabilir ne güsel işte:)) ablamında seninki gibi daha büyük hatta soranlara 5 aylık dio kıs yoksa bu ne göbek diolar ahahah bende çok kıllandım göbekimde tüyler çıkıo hep bakalım seninki ne çıkacak benim bebişte sagda:))

buda benim meleğim ve ben az ama idare edin artıkın :))))

zuzuu sana da maasallah, ya ne guzel cıkmıs gobuslerınız ya, benımkı hıc bellı dııl daha

mersü cücümmm
kız zuzu maşalalh göbişineee canımm :)) minik kaldı seninki benimkide hemen hemen seninki kadar daha top gibi pazartesi bende koyarım:))
walla kıs ben de göbüşüm war sanıyodum..felisden soora bisimkine göbek mi denirrkaydirigubbakcemile3
zuzum ne kadar tetlı çıkmışsın yaaaa maşallah allah nazarlardan saklasın

saol pançiimm tadlumm

ya en ufak göbiş benimmi meleğim neden ufak bu kadar yaaaaaaaaaaaaa

belkide haklısın handancım oda olabiler ama bak hepiniz artıkın hamiş kıyafeti giyebilirsiniz ama ben daha aynı kıyafetlerimi giyiyorum

gizem olsun çıakr o yavaş yavaş benim ilkimde 5 aylıkken bellı olmaya başlamıştı...

ay yok hayatım şişirmediğin belli zati...delü kurtadammışşkaydirigubbakcemile3
kızlar güzel yorumlarınız için tşk ederim....

sşze sormadan süpriz yapayım dedim çok arkalarda kalmış teker teker bakmak zor oluyo...

isteyen olursa silerim...
ii yapmışsın şekerim..eline sağlıkkk

buda benim meleğim ve ben az ama idare edin artıkın :))))

seni de en münük göbüşlü ilan ediorum.nası zayıfsın kıss kıskandım :jeyyar: bis son aylarda yuwarlanırken sen fıstık gibi olcenn kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

masallah kıslar gobişlerinize

mersü cücümmm

gizem olsun çıakr o yavaş yavaş benim ilkimde 5 aylıkken bellı olmaya başlamıştı...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…