2009 Ekim Bebekleri artık çocukluğa geçiyor...

inşallah olmuştur:) mama sandalyesinde ayağa kalkan yaramaz oğlum:)))[/QUOTE]

merhaba
oturduğunuz yer bana çok tanıdık geldi ama özelden mesaj atamadım. komşuyuz galiba, tanışmak isterim :)

boracığımın oyuncağı da pek cici
evin içi şimiden oyuncaklardan bisiklerden geçilmiyor bu işin sonu nereye varacak kızlar:)
bebelere ayrı ev mi tutsak:))
real queenin oğlu real prince olur dimi ama maşallah geleceği parlak emrenin
seherciğim sende asyamı ekle çok özledim pamuğumuuu
boracığım sen behlülden daha yakışıklısın sakal bıraktığından beri behlüle ıyk oldum :)
hayatım cicilerinin hepsi çok yakışmış güle güle kullan o çirkin olan suratını da yerim senin

bu evin içinde ki oyuncak meselesi beni bu aralar çok dellendiriyo ya ev hiç toplu durmuyo dağınıklık da benim ruhumu daraltıyo resmen psikolojim bozuluyo o ortamda çok mutsuz oluyorum artık oturma odasını terk etmeyi düşünüyorum asya oyuncaklarıyla dagınıklığıyla mutlu mesut yaşasın.
aybikecim seher resim yüklemeyi becere bilse ekleyecekde benim ki nato kafa nato mermer bi türlü anlayamıyorum bu işi.

Hayat aynı cicilerimiz varmış kaydirigubbakcemile2 takım giyincez.masallah sana

ohh baya behlül dolmuş burası masallah valla ama bence dogal halın cok daha güzel

alya kız simdiden erkeklerin peşinden koşma bırak onlar arkandan koşsun. provalar başlamış hadi bakalım yakında elbiseni görebilcez meraklıyım dogrusu şimdiden

Son düzenleme:
hayat kuzuuuummmm sen büyüdükçe daha güzel oluyorsun yaaa maşallah...cilveli kızım benimmmmm :asigim:

saol arzu teyzemizzz ewet bu aralar çok cilveliyiz..

aybikecim bir çirkin oluyo bir çirkin oluyoo çirkin kuzum benim..,

bizim kız ayaklandı ve behlül avına başladı bile

vee doğum günümüz için elbise provasındayız hehe
alyanın "ilk"elbise provası:))

alyam maşallah balım maşallahh ayaklandın mı sen teyzemm
ayaklanmışda behlülün peşinden de koşarmış...naniknanik

ewet bengücüm çok severek almıştımm cici kardeşi olmuşlarr..

evet kızlar uyurken daha bi güzel oluyor kuzucuklar :)
Hayat fıstıkk tipini yerimm maşallahhh
Alya bırakamadı behlül lün peşini yanlız bakarmısın behlül nasıl kaçıyor güzel bi kare yakalanmış :))
Seher cim sen söyle biz sana öğretelim eklemeyi

oy yerim sizi ben maşallah hepsi,de çok şeker oldu büyüdüler daha bi tatlılaşmaya başladıkalr artık iyice dillenceklerde kimbilir neler anlatcaklar bizxlere heycanlı heycanlı yerim hepsinide bennn

bütün bebişler birbirinden tatlı hangisine yorum yapim şaşırdım masallah yürümeyen kalmamıs .

Boracıkın yeni resimleri şimdi geldi ekliyim kuzeninin anaokulunda kukla gösterisi izleyen Bora

Son düzenleme:
alya kuzummm çok şekersin sen yaaa,bırak behlüller ezeller koştursun senin peşinden
adaşımız nasıl da güzel oturmuşsun öyle sandalyeye,küçük adamım gülümsemeni seveyim seninnn
zeynocum sağol canım a.s. senden de resim bekliyoruzzz :dance:

ay bu fotolar süper cıkmıs. kukla gösteriside seyredermiş. allahım ne güzel cıkmış.
masallah valla kaydirigubbakcemile2

zeynocum sağol canım a.s. senden de resim bekliyoruzzz :dance:
takip etmek de çok güzel.
bizim babamız internette mahremiyete çok takar canım kafamçokkarıştı
buralara takılmam dahi hoşuna gitmiyo resim eklemeye malesef hiç razı olmaz.
ama diğer bebişleri takip ediyorum. şu topiğin ilk sayfalarına bakıyorum bi, sonra buralara... maşallah çocuklar nasıl mesafe katediyor...
rabbim esirgesin.
:Saruboceq:
siz devam edin canım, ben buradan sizinkileri seviyorum. yerimseniben
evdeki kızımı özledikçe sizin minnoşlara bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…