- Konu Sahibi blueflower
-
boracığımın oyuncağı da pek cici
evin içi şimiden oyuncaklardan bisiklerden geçilmiyor bu işin sonu nereye varacak kızlar:)
bebelere ayrı ev mi tutsak:))
real queenin oğlu real prince olur dimi ama maşallah geleceği parlak emrenin
seherciğim sende asyamı ekle çok özledim pamuğumuuu
boracığım sen behlülden daha yakışıklısın sakal bıraktığından beri behlüle ıyk oldum :)
hayatım cicilerinin hepsi çok yakışmış güle güle kullan o çirkin olan suratını da yerim senin
hayat kuzuuuummmm sen büyüdükçe daha güzel oluyorsun yaaa maşallah...cilveli kızım benimmmmm :asigim:
boracığımın oyuncağı da pek cici
evin içi şimiden oyuncaklardan bisiklerden geçilmiyor bu işin sonu nereye varacak kızlar:)
bebelere ayrı ev mi tutsak:))
real queenin oğlu real prince olur dimi ama maşallah geleceği parlak emrenin
seherciğim sende asyamı ekle çok özledim pamuğumuuu
boracığım sen behlülden daha yakışıklısın sakal bıraktığından beri behlüle ıyk oldum :)
hayatım cicilerinin hepsi çok yakışmış güle güle kullan o çirkin olan suratını da yerim senin
Hayat aynı cicilerimiz varmış kaydirigubbakcemile2 takım giyincez.masallah sana
ohh baya behlül dolmuş burası masallah valla ama bence dogal halın cok daha güzel
alya kız simdiden erkeklerin peşinden koşma bırak onlar arkandan koşsun. provalar başlamış hadi bakalım yakında elbiseni görebilcez meraklıyım dogrusu şimdiden
takip etmek de çok güzel.zeynocum sağol canım a.s. senden de resim bekliyoruzzz :dance:
Boracıkın yeni resimleri şimdi geldi ekliyim kuzeninin anaokulunda kukla gösterisi izleyen Bora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?