2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

azönce doktordan geldik kızım 29+4günlük ve 1600gr olmuş kızlar doktor çok iyi dedi kilosunua gelişmesine suyum rahim agzıda çok iyimiş

Maşallah kızına musyascım. Çok güzel bir haber 1600 gr olması :)
Tebrik ederim. Bende merak ediyorum ama daha 10 gün var doktora gitmemize.
Sağlıkla kalın

nureefsancımmm canım benide listeye eklermisin sat 31.12.2008 muhtemel doğum 07.10.2009 canım mersi şekerr eklersen sevinirimŞeniz

nurefsan canım eline sağlık listemiz gayet güğzel olmuşşşş...... bebişimin boyu 32 değil 35 cm yerimseniben......

moonliğht maasallah kuzucuguna canım maasallah ... :)))

sağolun kızlar bide diabet şüphesi çıkınca iri mi dedim ama genelde bu kiloda bebekler bizde düşük oldu zayıf kilolu çıktı neden böyle habire evham yapıyoruz:)) ya mutlaka bişey kötü çıkacak diye korkuyoruz bide tahmini boy hesaplamas nasıldı hatırlayan var mı ben bu sitede bi yerde görmüştüm ama unuttum

bugün doktorumuzdaydık teyzeleri,
29+1. günümüzde kızlarımdan biri 1286 gram, kızlarımdan diğeri de 1424 grammışşopuyorumnanaktan
paylaşayım istedimma.s.

Canım bu haftalarda boy ölçüsü yerine bacak boyu ölçüyorşar biliyorsun.
Bebeğin yaklaşık boyunu hesaplamak için bacak boyu FL olarak gördüğün değeri 7 ile çarpıyorsun canım,
bu,yaklaşık bir boy değeri veriyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…