2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

valla sekerim LISTEDE BEN NIYE YOKUM sorusu bende alerji yapmaya basladi sinirlerim bi anda tepeme cikiyor..herkes biliyor ki kac sefer liste icin bilgilerinizi yazin deyip durdum ....tek tek lutfen bilgilerini verirmisin diyecek halimde yok..lmaz:

ayrica haftani degilde SAT ini ve muhtemel dogum tarihini ,baslangic kilonu simdiki kilonu ve bebegin hangi haftada kac grm oldugunu yazman gerekiyor

nuraa daha yeni benim bu liste bilgilerini eklemekle nekadar zamandir ugrastigimi pek bilmiyor sanirim eger bilseydi kizginligimin sebebini cok iyi anlardi ...

EMEGINE SAGLIK CANIMalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:kedi::kedi: bu kadar kızacagını bılseydım soyler mıydım:kedi:
tamam o zaman benım SAT bellı degıl, muhetemel dogum 22 eylul.. baslangıc kılom 122 suan 32. haftamdayım kılom 115. bebıs de 30. hafta ıtıbarıyla 2 kg boyu da 35 cm
a.s.a.s.a.s.a.s.

beni de eklermisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........SAT 3 ocak .beklenen d.tarihi 10 ekim..başlangıç kilom 46,şuan 55,bebeğim 1270 gr.boyu 38 cm.

bütün bebişlere maşallahhhhh...............
benim oğluşumun kilosu 1500gr..boyu 35 cm 30+2....:asigim:

nurefsanecim bu arkadaşların tarilarında problem var galıba mesela sat .15 ocak 32 hafta demiş nasıl olur ?

Cashmir maşallah zeynebine.
sende izmirdesin. Hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun merak ettim.

sağol canım, bütün ekim kuzularına maaşallah.. benim doktorum askeri hastanede, muayenehanesine gidiyorum çoğunlukla. bir kez irenbe' ye de gittim pek memnun kalmadım açıkçası. gerçi telaffi ettiler ama.. önümüzdeki aydan itibaren 9 eylül' e başlayacağım. doğumu orada planlıyoruz zira. tabii burada olursak:uhm:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…