2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

26+4 ' te doktordaydık ve zeynep 985-1000 gr. dı.. boyu da 33-35 cm arası imiş. opuyorumnanaktan kızmıştım biraz doktora kızımdan böyle yuvarlak hesap bahsettiği için kaydirigubbakcemile3 haklılar oysaki, yerlerinde durmuyor ki kuzular artık rahat rahat ölçmek ne mümkün? maaşallah bütün ekim kuzularına

28+3 bizde 1300 kg olmuşuz bende 72 kg yum. bu ay 1 kg almışım hamur işlerini kesmiştim dr aynen devam et dedi.

arkadaşlar 27+3 1100gr olmuş zuzu ama az geçen 25+4ken 1030 dı nıye 15 gunde70 gr anlıyamadım bende 65 olmuşum bu ara.

bende bugun geldim kizlar doktor amcamizdan benim ufaklik 28 +0 haftalik 37 cm ve 1300 gr olmus masallah hersey normalmis bende 60 kg ile baslamistim simdi 72 kg olmusum

Cashmir maşallah zeynebine.
sende izmirdesin. Hangi hastane ve hangi doktora gidiyorsun merak ettim.

bugün doktora gittik 28+5 nilim 1250 grammış boyuyla ilgili bişey demedi. sordum boyuyla ilgili tam bilgi veremiyoruz dedi..

Maşallah tüm bebişlere,ben 29+3 te gittim 1500gr olmuş oğluş, aynı babası,yaa insan biraz bizede benzer di mi?

bugün doktora gittik 28+5 nilim 1250 grammış boyuyla ilgili bişey demedi. sordum boyuyla ilgili tam bilgi veremiyoruz dedi..

Maşallah tüm bebişlere,ben 29+3 te gittim 1500gr olmuş oğluş, aynı babası,yaa insan biraz bizede benzer di mi?

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim.bebişim 1.324 gr gelişimide 5 gün önde zemuszemus

masallah bebislerinize kizlar....

mafoldumben walla korkmadım desem yalan olur nurefsan:)) tamam o zaman ben bugun ıtıbarıyla 32. haftaya baslıyorum, 30. haftada doktordaydım bebıs 2 kg olmus boyu da 35 cm dı
nuraa sagol canım walla kadın dayanısması gıbısı war mı sekerım :teytey:

azönce doktordan geldik kızım 29+4günlük ve 1600gr olmuş kızlar doktor çok iyi dedi kilosunua gelişmesine suyum rahim agzıda çok iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…