2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

ayyy dün akşam kontrolümüz vardı bizim prensim 2085 gr. olmuş. boyuda 42 cm. bende 52,700 olmuşum yani en son ölçümlerimizden beri 800 gr almışım onunda 600 gramını prensim almış oh oh ne cici böle giderse yaşadık :)))bu arada 32 haftaya girdik.

maşallah oğluşuna ve sana canım bizde genelde kiloları ben alıyorum kaydirigubbakcemile3

Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar her biri tosuncuk olacak inşallah...
a.s.

herkese merhaba kızlar maşallah bebekleriniz kocaman olmuş

canım seni bulmuşken bir soru sormak istiyorum sen park yatağı nerden aldın bende almak istiyorum ama internet sitelerine pek güvenmiyorum yardımcı olursan çok sevinirim

nurefsanna kocaman alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sağol canım emeğine sağlık opuyorumnanaktan

Nurefşancım önceleri ben listede vardım,sonra kayboldum,önemli değil ama ne olduki acaba,teknik bir sorun galiba...

Tatlım ben kemeraltından aldım...Kızlarağasının arka tarafından...

yok tatlim bilgilerini guncellemeyeneleri silmistim onlarla beraber silinmis ben yine ekledim sat mdt baslakilo sim.kilo bebis
simaysi 4 Ocak 11 Ekim 84 85 29+3.haftda 1500gr

bilgilerin guncel mi??

Nurefşancım önceleri ben listede vardım,sonra kayboldum,önemli değil ama ne olduki acaba,teknik bir sorun galiba...

selam kizlar
dun doktor kontrolumuz vardi. normalde ben tupbebek merkezime gidiyordum bu defa ozel hastaneye gecis yaptik artik mecburen.doktor bas cevresine ve suyumuza bakti. hala basi donmemis dedi. buyuk ihtimal sezeryan olursun dedi 38. haftada. sanirim bende eylul annesi olucam. bebegin kilosuna ultrasonla bakamdi. biz ozellikle sorunca eliyle karnima bakip 2200 den fazla dedi, net bisey yok yani. 2 hafta sonra tekrar gidicez, bakalim.

ya canim hollandadaki doktorlar bebekler hareketlidir son ana kadar donebilirler falan diyorlar .ordaki doktor 6hafta icinde nasil bebegin donmeyecegini dusunuyor anlamis degilim.burdakiler 40.haftanin sonuna kadar bebisin donmesini bekliyor..

canim bana kesin sezeryan demedi. ama donmesi biraz zor donmezse sezeryan dedi. yani bebegin keyfine bagli. egerki donerse 3 gun onceden kan sulandirici igneleri kesicez normal doguma alicaz dedi. yani normal sansimda var hala zayifda olsa

LISTE KONUSUNDA UYARILAR

1-LISTEDE BEN NIYE YOKUM DIYE LUTFEN SORMAYIN .HERKESE TEK TEK GEL BILGILERINI YAZ DIYECEK HALIM YOK
2-BILGILERINIZI EKSIK YAZDIGINIZ HALDE BENI NEDEN EKLEMEDIN DEMEYIN .(ORNEK :KILOM SU BEBEGIM SU KILO GIBI)HALBUKI LISTE ICIN SAT,MDT,BASLANGIC KILO,SIMDIKI KILO,BEBEGIN AGIRLIGI VE HAFTASI GEREKIYOR .LUTFEN 1DAKIKANIZI AYIRIN SU LISTEYI BI INCELEYIN !!!TEK TEK SOYLETMEYIN

3-BEN BILGILERINI TAM VEREN KIMSEYI LISTEDEN SILMIYORUM .LISTEYI IYI INCELEYIP SONRA BENI SILMISSIN SITEMINDE BULUNUN (LISTEDE YERINIZ DEGISMIS OLABILIR)

arkadaslar kusura bakmayin ama herkesin bi sabri var ayni seyleri tekrar tekrar duymaktan ve ayni cevaplari tekrar tekrar vermekten usandim.lutfen ben hic bi yukumlulugum olmadigi halde emek veriyorum sizde biraz emek verin herseyi benden beklemeyin.bu durumu begenmeyen varsa buyursun kendisi yapsin listeyi

kızlar bugün kontrolümüz vardı.. 30+6 itibariyle nilim 1875gram olmuş.. 2 hafta önce 1250 gramdı. 2 haftada 625 gram almış bense 400 gram vermişim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…