2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

Kızlar bizim kuzey bebek tam 2 kg olmuş,31+4 de,maşallah oğluşuma...galiba 25 eylül gibide doğacak Allahın izniyle...

Maaşallah bebişlere ve güzel annelere!!!!! az önce geldik doktordan 30+4teyiz, 1666g ve 41cm Elifçik. Annesi de 68 kg.

abowwww nurefsan:1shok: patlamissin sonunda:kedi::kedi: isin zor valla....a.s.

masallah kuzucuklara yaa nerdeyse hepsi 2 kiloya ulasmis....
nurefsanim senin bebis ne alemde kac kilo oldu son durum ne???listedekiyle aynimi kilosu ??

bebek masallah hareketli kontrolumuz 2 hafta sonra ultrasonda bakilmayacak galiba.
ben bu sabah tartildim tam 68 kg ciktim benim kilo bi iniyor bi cikiyor..

masallah kuzucuklara yaa nerdeyse hepsi 2 kiloya ulasmis....
nurefsanim senin bebis ne alemde kac kilo oldu son durum ne???listedekiyle aynimi kilosu ??

istahim yerinde bulantilarimda yok cok sukur rahatim o kunuda..

canim bebisin kilo aliyorsa hic dert etme bence sen almasanda olur..istahin nasil bulantilar halen devammi???

bosuna dememis nasrettin hoca damdan dusenin halinden damdan dusen anlar diye benide en iyi sen anlarsin:)

haklisin canim anliyorum ben seni..bende girmistim bir ara bu liste isine baska bir topikte benide deli ediyordu bazilari...o yuzden icinde bulundugun durumu anliyorum...a.s:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…