- Konu Sahibi blackbird87
-
kızlar bugün kontrolümüz vardı.. 30+6 itibariyle nilim 1875gram olmuş.. 2 hafta önce 1250 gramdı. 2 haftada 625 gram almış bense 400 gram vermişim....
Kızlar bizim kuzey bebek tam 2 kg olmuş,31+4 de,maşallah oğluşuma...galiba 25 eylül gibide doğacak Allahın izniyle...
masallah sekerim kizina biz zayiflasakta bebeklerimiz buyuyebiliyor demekki ..
maşallah cnm. sezaryen mı olucak ? 25 ı eylul demıssınde ...kafamçokkarıştı
abowwww nurefsan:1shok: patlamissin sonunda:kedi::kedi: isin zor valla....a.s.LISTE KONUSUNDA UYARILAR
1-LISTEDE BEN NIYE YOKUM DIYE LUTFEN SORMAYIN .HERKESE TEK TEK GEL BILGILERINI YAZ DIYECEK HALIM YOK
2-BILGILERINIZI EKSIK YAZDIGINIZ HALDE BENI NEDEN EKLEMEDIN DEMEYIN .(ORNEK :KILOM SU BEBEGIM SU KILO GIBI)HALBUKI LISTE ICIN SAT,MDT,BASLANGIC KILO,SIMDIKI KILO,BEBEGIN AGIRLIGI VE HAFTASI GEREKIYOR .LUTFEN 1DAKIKANIZI AYIRIN SU LISTEYI BI INCELEYIN !!!TEK TEK SOYLETMEYIN
3-BEN BILGILERINI TAM VEREN KIMSEYI LISTEDEN SILMIYORUM .LISTEYI IYI INCELEYIP SONRA BENI SILMISSIN SITEMINDE BULUNUN (LISTEDE YERINIZ DEGISMIS OLABILIR)
arkadaslar kusura bakmayin ama herkesin bi sabri var ayni seyleri tekrar tekrar duymaktan ve ayni cevaplari tekrar tekrar vermekten usandim.lutfen ben hic bi yukumlulugum olmadigi halde emek veriyorum sizde biraz emek verin herseyi benden beklemeyin.bu durumu begenmeyen varsa buyursun kendisi yapsin listeyi
masallah kuzucuklara yaa nerdeyse hepsi 2 kiloya ulasmis....
nurefsanim senin bebis ne alemde kac kilo oldu son durum ne???listedekiyle aynimi kilosu ??
bebek masallah hareketli kontrolumuz 2 hafta sonra ultrasonda bakilmayacak galiba.
ben bu sabah tartildim tam 68 kg ciktim benim kilo bi iniyor bi cikiyor..
abowwww nurefsan:1shok: patlamissin sonunda:kedi::kedi: isin zor valla....a.s.
valla oyle oldu kimseyi uzmek kirmak da istemiyorum ama bazi seylerde yoruyor insani
..:CüvCüv:
r[/LIST]
canim bebisin kilo aliyorsa hic dert etme bence sen almasanda olur..istahin nasil bulantilar halen devammi???
haklisin canim anliyorum ben seni..bende girmistim bir ara bu liste isine baska bir topikte benide deli ediyordu bazilari...o yuzden icinde bulundugun durumu anliyorum...a.s:1hug:
zeynebim maşallah kuzuna kocaman olmuş..
zeynepcim maşallah prensesineeeeee:asigim:
masallah kuzucuklara yaa nerdeyse hepsi 2 kiloya ulasmis....
nurefsanim senin bebis ne alemde kac kilo oldu son durum ne???listedekiyle aynimi kilosu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?