2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

Nurefşancım,gerçekten haklısın,seni üzdüysek özür canım,benim için önemli değil yaaa,boşver,sen gerçekten zorunlu değilsin,şimdi üzüldüm yaa,o listede olmuşuz veya olmamışız gerçekten önemli değil,önemli olan bebişler,seninde ellerine sağlık...

kızlar benim kız hala 1800gr doktoruma sordum kilosu haftasıondan bihafta önde gidiyo hemen kilo almaz yoksa 6kilo bebek olur öyle her hafta kilo alsa dedi sizce normalmi 31+5iz 1800hala kuzum yaaa

kızlar benim kız hala 1800gr doktoruma sordum kilosu haftasıondan bihafta önde gidiyo hemen kilo almaz yoksa 6kilo bebek olur öyle her hafta kilo alsa dedi sizce normalmi 31+5iz 1800hala kuzum yaaa
musyasçım ben 30+6 da doktora gittim 1870 gram ve 1 hafta önden gidiyo dedi..dolayısıyla seninki 31+5 de 1800 se sanırım normal önden gidiyomu bilmem ama benimki senden 1 hfata küçük olmasına rağmen seninkinden 70 gram fazla.. bence senin bebeğin şu anda olması gereken ağırlıkta

kilosu haftasina gore normal bence canim uzulme hem doktorunda onaylamis..aksi bisey olsa derdi...

bizimde kontrolumuz vardi bugun. ben anlamadim bu minnostan.gecen ay kilosu haftasina gore fazlayken bu ay dusuk cikti :sinifsinif:
32+0 dayken 31+0 gorunuo yani 1 hafta geriye dusmus :gitme: ve 1875 gr

bizimde kontrolumuz vardi bugun. ben anlamadim bu minnostan.gecen ay kilosu haftasina gore fazlayken bu ay dusuk cikti :sinifsinif:
32+0 dayken 31+0 gorunuo yani 1 hafta geriye dusmus :gitme: ve 1875 gr

canım benim doktorum dediki bir hafta önde gidiyo olması 1 hafta önce doğacağı anlamına gelmez bu diğer haftalar değişebiilir dedi. net olarak 36. haftada belli oluyomuş o tarih de bebek gelişimi tamamlıyomuş önmeli olan o zaman ne kadar önde yada zamanında yada geride olduğu. kafan karışmasın yani buketçim. ayrıca benimki 30+6 da 1875 çıktı doktor 31+6 gibi gözüküyo 1 hafta önde dedi.. yani seninki bence şu anda normal 32 de olması gerektiği gibi...

bilmiorum ki. doktorum 31+0 gorunuo.bu ay az kilo almis dedi. 28+0 ken 1350 gr di. bol bol dinlenmek gerekmis. ayrica tatlida bebeklere kilo aldiriomus.gerci ben tatliyi cok yiyorum ama.kendini fazla yorma dedi. neyse canim umarim hepimizin bebisleri saglikla dunyaya gelirler

buketçim bence o bebeğin bünyesiyle alakalı ben çok az tatlı yiyorum çikolatayı bile light yiyorum şekersin ve son 2 hafta da ev taşıdık hayatımda yorulmadığım kadar yoruldum ama 2 hafatda 625 gram almış nilim. bence sen de kafanı karıştırma bu aya daha az alır bidahaki ay daha çok alır. almış ya önemli olan o

nurefşan elelrıne sağlık lıste işi çok zor özellikle bu kadar ekım annesı varken hakkına giriyoruz hakkını helal et cnmm..

selam arkadaşlar hepinize sağlıklı gebelik ve doğum geçirmenizi diliyorum..

Rica etsem benide listeye eklermisiniz

Nick: pançita
Sat: 2 ocak
M.doğum tarihi: 9 ekim
Baş. kilo:59
şimdiki kilo:76
Bebeğim: 32+1 ve 1900 gr

yok est. canim sen yaz bilgilerini eklerimn ben seni..eger ekim annesi olacaksan listede sende olmalisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…