2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

maşallah oğluşuna canımm opuyorumnanaktan

kiloları dert etme doğumdan sonra bi topik açarız hallederiz onları da hihoyyyt

kıslar bizde salı günü gittik doktora . oğluşum 34+4 te 2500 gram olmuş .boyuda 46 cm ye varmış . netten takip ettiğim kadarıyla normal kilosu ama son ay önceki doktorum vitamine devam etmene gerek yok dediği için bırakmıştım vitmain içmeyi bu yüzden önden giderken normale düştük. bu doktorumuz yeni vitamin verdi artık bu ay ona düzenli devam edicez. inşallah önümüzdeki 4-5 haftada kilo alır bebişim. şöyle bi 3500 gramı görsem oh diycem . rahatlıycam .

maşallah bütün ekim bebeklerine maşallah kocaman oldular artıkınn hepsini yielimm çıkıncaaa opuyorumnanaktan

bizde bugün gittik kontrole.. boyunu sormayı unuttum ama kilomuz 2600 gr.
bende 76 kiloyum. geçen aya göre 1 kilo almışım.. banada maşallah:)

bizde bugün gittik kontrole.. boyunu sormayı unuttum ama kilomuz 2600 gr.
bende 76 kiloyum. geçen aya göre 1 kilo almışım.. banada maşallah:)

engidi maşallah bebişine bizimkilere baya fark atmış kaydirigubbakcemile3

sana da maşallah annesi bir kilo çok iyi almışsın

engidi maşallah bebişine bizimkilere baya fark atmış kaydirigubbakcemile3
sana da maşallah annesi bir kilo çok iyi almışsın

çok teşekkür ederim canım.. biraz ilerde gidiyoruz gbi evet. ama sağlığı yerinde olsun yeter.hepizin meleklerine maşallah...

masallah sanada bebisinede canim...gecen ay kac kilo almistinki??

teşekkür ederim meyacım.. geçen ay 4,5 kilo almıştım. ama ondan önceki ayda 1 kilo vermiştim. istikrarsız gittim ben bira. ama şükür bebiş iyi..

engidi maşallah bebeişine tatlımm

gizemmmm heğimizinkileri korusun allahım inşallah.

engidi maşallah canım kocaman olmuş..
evet canın yaa. insan inanamıyo görünce ekranda. sanki dha dün gibiydi kalp atışlarını duyabilecekmiyiz acaba merekıyla oktora gittiğimiz günler.. ne çabuk geçti zaman. hepimizin meleklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allah inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…