2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

usg de bugun 35+0cıktı ve kılosu 2.500 kızımın maasallah
sımdılık normal dogum gozukuyor hayırlısı :asigim:

canim uzulme ins. doguduktan sonra daha cok buyur..gunde 3 bardak yagli sut iciyormusun?icmiyorsan eger bir denesen belki sendede faydasi olur

şekerim ben içiyorumda ama yınede faydası yok galıba napmak lazım bılmıyorum ben şahsen uzuluyorum oğlum3900 doğmuştu bu kuçucuk olacak böyle gıderse.

ellerine sağlık şekercimm kaydirigubbakcemile5
maşallah kuzularımıza opuyorumnanaktan

miniklerin hepsine masallah ALLAH im bizlere bagislasin ....

bende normal dogum istiyorum doktorumda gecen hafta simdilik normal dogum dedi bakalim haftaya ne diyecek

Kızlar dün çıkmaz zorunda kaldım yazıp, hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Allah'ım minik yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin.
Nasıl da büyüorlar, çok heyecanlı. ılk ayalrda şu ilk 12 hafta bir geçse diyorduk, şimdi ne kadar az kaldığını düşündükçe doğuma heyecanlanıyorum:)

oyy maşallahh kuzulara ya..ii yemişler münükler tosun tosunlar maşallahh...tosun analarıı bunun bi de çıkışı war benden sölemesi kaydirigubbakcemile3 şaka biyana hepsine maşallahh kocaman oldularrr..

nurefsancım kuzum normal istiyorum ben de..pozisyonu şimdilik uygun ama iner mi inmezmi kuzum aşaya bilemiycimm..inşallah normal olurr

bizde dun aksam kontrole gittik. kizim 36+3itibariyle 2615 gr anneside 87 kilo. halada basimiz yukarida simdilik sezeryan gorunuo bakalim.:lepi: nurefsancim sana zahmet tabloya ilistiriver bizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…