2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inş.
nurefsan banada normal doğum yazabilirsin çünkü dr feci karşı sezeryana ben normal doğurturum sen merak etme dedi bana bugün .

canim doktorunun sezeryan karsiti olmasi cok dogru olmasi gereken bence..ins. bi aksilik cikmaz normal dogum yaparsin..

bebişlerimiz sağlıkla büyüsün inş.
nurefsan banada normal doğum yazabilirsin çünkü dr feci karşı sezeryana ben normal doğurturum sen merak etme dedi bana bugün .

nurefşancım benımkıde sezaryen mecburen.10 _15 ekım arası tatlım sen nasıl ıstersen ayarla bıtanem sağolç

merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz listeye
9 ocak muhtemel doğum tarihim 16 ekim 34+4'de 2681 gramdı oğluşum.

zemuszemusBugün itibariyle oğluşum 35+4 te 3040gr olmuş,29.09.2009 da da işallah sezeryanla doğacak teyzeleriiopuyorumnanaktan

Sağol canım,yalnız sen kendini ihmal etme keremim,benimde ıslaklık oluyor ama ben idrar kaçırıyorum,dikkat et arkadaşım...

slm kızlarrr benide listeye eklermisinizz sat 11 ocak muhtemel doğum 7 ekim başlangıç kilom 61 şuanki kilom 76 oğluşumm HAFTASI 35+7 doğum şeklidee epidural normal büyük ihtimall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…