2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

bakalim 4.annemiz kim olacak:) prensesler aceleci cikti :)

delikafadulden kızlar pc m bozuktu,giremedim uzun zamandır,bebişler gelmeye başlamışlar bile maşallahh,gelmiş ve gelecek tüm yavrular Allahına Peygamberine,vatana,millete,dinine,ailesine hayırlı yavrular olsun inşallahhh:Saruboceq:
bu tabloya göre de zamanında gelirse bebişler,4. anne olarak sırada biz varız gibi görünüyor bırrrrr:bbo:
bu arada muhtemel doğum tarihimiz 24eylüle alınmıştır,bilginizea.s...

ncinar,bebeğin eve gelmiş sanırım,maşallah yavruna canımmm
musyas,maşallah zeynebine,hayırlı sağlıklı ömürler diliyorum canııımmmm
nuraelsousi,maşallah yavruya canımm

doktordan geldikkk..bebikim 36+2 de 2950 gr..anası hala 71 opuyorumnanaktan

bugün gittik dr kızlarrr 33+2 günlükken bebişim 2200 gram olmuşş :sm_cool: zayıf die üzülüyodum büyümüşüzzz hihoyyyt

ee anasıda büyümüş amaa :kedi: 82.9 gramcıkk
çokta almış sayılmam canım 71 le hamile kaldım :CüvCüv:[
tombikim ben tompikk kaydirigubbakcemile2
bu arada doğumda sezeryan gönüllüyüm

Son düzenleme:
maşallah kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comimize...

bizde geçen hafta cuma gitmiştik.33+3 de kilosu 2866 ben 10 kilo aldım şu ana kadar ama kızım maşallah nala kuyruk önden önden gidiyo.Napıcam bilmiyorum dr. doğuma kadar 4 kiloyu geçebilir dedi.gelişimi 2 hafta önden gidiyo dedi.4 kiloyu geçerse ben normal istiyorum nasıl doğuracam kara kara onu düşünüyorum.Bayramdan sonra çağırdı sanırım çatı muayensi yapıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…