2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

selam teyzeleri biz geldik doktor teyzemizden..
34+6 de 2522 gram olmuşuz boyumuzda 47 cm olmuş..
suyumuzda iyiymiş çok şükür bir sonraki randevumuz 1 ekimde..

Son düzenleme:
şeymacım süt iç ve bol bol sebze meyva ye benim bildiğim bunlar kilo aldırıyor a.s ama bi de yapı meselesi var tabii anne baba zayıfsa tombul bi çocuk zar zor oluyor,kaldı ki sağlıklı olsun meleklerimiz yeter canım kilolu olmasalar da olur:asigim:

tya varya moralım çok bozulıuyor sut içmıyorum doğru ama herşey yıyorummm tombul bı yapımız yok ama keremde 3,5 doğduu yanııı..ne bıleyım şaştım kaldım..

tya varya moralım çok bozulıuyor sut içmıyorum doğru ama herşey yıyorummm tombul bı yapımız yok ama keremde 3,5 doğduu yanııı..ne bıleyım şaştım kaldım..

seninki kaçıncı haftada kaç kilo keremim ben cuma gittm 2 kilo dedi moralim bozuk günde yarım litre süt içmeye ve meyve yemeye başladım inşallah alır bebeğinin başı ve kilosu 10 gün geriden dedi dooktor

selam kızlar maşşallah hepinizn bebeğine allah sağlıkla versin inşallah.. benim oğlum 33 hafta 2 günlük.iki hafta önce gitmiştik.doktorumuz 2 kilo 14 gr olduğunu söyledi.boyu da 45cm.yalnız yaklaşık iki aydır kordon dolanması var bir seferlik.bu kadar uzun sürmesi beni korkuttu gerçi doktorumuz normal korkulacak bir durum yok dedi ama bazıları bu kadar uzun kalması bebeğe zarar verir dediler korktum sizde böyle bir durum var mı ne yapmalım teşekkürler

canım maşallah bebişine

eğer doktorun normal dediyse bence kimseyi kafana takma... herkes doktor kesiliyor başımıza zaten malesef a.s

kısslar benim de oğluşum 37. haftasında 3000 gr olmuş. Annesi de 73 kilo :kedi:
Dr. umuz normal seyrettiğini söyledi, ama inşallah 40 haftayı doldurmaz, ne kadar ufak olursa o kadar kolay olur doğum dedi -tatlicadiarzu-

kızlar bebişlerimizin kilosu az deyip üzülmeyin bizimki zaten kilosu fazlaymış.dr. fazla kilo alması taraftarı değil,sizinkiler normal yani.ben süt fewlan içmiyorum ama diyetde yapıyorum yinede almış kilo.bizde az kilo kilo alsın diye uğraşıyoz dr.cumla ama baba iri ana iri olunca herkes sizden küçük bişi çıkması zaten mümkün değil diyor yani..kilo bebek için de çok iyi bişi değil dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…