2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

cnm dr bana 2700 doğar dedı bıraz mınık olcak dedı senınkı 3 doğar merak etme sıkma canınıı

dr gününü tamamlarsa 3000 3300 arası doğar dedi aama nst de sancı çıkınca işin tadı kaçıyoo(( 2500 tamamlasa yeter dedi büyük ihtimal gününü beklemez dedi onun için endişeliyim

bı streslı daha yanı benımde stersten 2 hafta gerıledı kuzum...cnm bılmıyorum ne dıceğimiii eşinde baya anlaşızmış ne demek babanın evıne gdersın oğlumu alır gıderım bu halınle nasıl gıdıcekmıssın o kadar yoluu...

masallah kizina canim artik isirilacak kivama gelmiskaydirigubbakcemile3

ilkay, elali masallah bebislerinize

maşallah prens ve prenseslere

maşallah kızlar kuzularınıza bende merak ediyorum ne durumda acaba kuzum bayramdan sonra çağırdı dr kontrole ((

elalım maşallah prensesine kocaman olmuş annesi opuyorumnanaktan

Çokk teşekkür ederiz teyzeleriopuyorumnanaktan
Bütün bebişlerimize maşallah

Sat : 17 Ocak , Başlangıç kilosu : 60 Şimdi : 34+3 haftadayız 69 kilo , En son dr gidiş : 32+1 1325 gr dı , Doğum zamanı : 15 Ekim sezeryan
Beni ve defnemi de eklerseniz sevinirim çok şimdiden teşekkürler:CüvCüv:

bizde bugün dr gittik
prensesim 2.730gr ve bende 83 olmuşum ve doğum şeklim sezeryan olacak allahın izniyle inşş zemuszemus

ben de bilgilerimi tekrarlıyım o zamana.s,,

dün itibariyle 35+5 te 77 kilo başladığım hamileliğim 91 kiloaya ulaşmıştır:kedi:
yine dün itibariyle bir kızım 2500 gr,bir kızm 2370 gr olmuş (sizlere göre briaz küçüğüz ama:kedi:,bu kadar oluyor teyzeleri kaydirigubbakcemile3)
doğum tarhi ve şekli aynı,24 Eylül sezeryanyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…