2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

kızlar bugün doktordan geldik benim paşam 3,150 gr doktor amcamızdanda maşallah aldık normali beklersem 3,5 kgnin üstünde olucak dedi ama bizim doğum sezeryan olucak tarih kararlaştırdık 28 eylül sabahı inş.

Allah hayırlısıyla kucağına nasip etsin tatlım, Elifçik de bugünkü kontrolümüzde 35+4te 2770gr, 48,5cm ve hala da dönmedi, artık dönemez dedi doktorcum.Öyle upuzun yatıyor canı sıkıldığında da ayaklarıyla alt tarafımı tekmeliyor. Kızdığım zaman aynı hareketi yaparım, ayağımı yere vururum ben de hep. Neyse bir yönü benzedi sonunda kaydirigubbakcemile3

maşallahhh prenseslereee

maşallah canım paşana

maşallah elife canım...hayırlısı olsun...ama son andada dönebiliryerimseniben

maşallah kızçene canım

amin canım :1hug: hepimizin hayılısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Blueflower ve lllalll, sağolun kızlar. Allah tüm bebek bekleyenlere kolay doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip etsin!!!!!!

ikiz annesi olarak aldigin kiloyu gorunce kendimden utandim walla :sinifsinif:
bebislerinde gayet iyiler masallah
herkesin bebisine masallahhhh

benımkısıde bugun ıtıbarıyle 2,5 kılo boyuda haftasıyla uyumlu

Maaşallah fıstık, aslına bakarsan bugün doktorum bana açıkça hiç bu rakamlara güvenme, usg cihazları bol keseden atar çoğu zaman, anne adayları da sevinir buna, dedi. Üstelik bebeğin kilosu arttıkça usg'nin hata payı da artarmış.Yani bize söylenen ortalama değer aslında. Benim usg çıktısında 2770g.+/-404g yazıyor. Bugün doktorum aynı senin yukarda yazdığını söyledi, önemli olan haftasıyla uyumlu olmasıymış ve de hareketleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…