- Konu Sahibi blackbird87
-
kızlar bugün doktordan geldik benim paşam 3,150 gr doktor amcamızdandamaşallah aldık normali beklersem 3,5 kgnin üstünde olucak dedi ama bizim doğum sezeryan olucak tarih kararlaştırdık 28 eylül sabahı inş.
ben de bilgilerimi tekrarlıyım o zamana.s,,
dün itibariyle 35+5 te 77 kilo başladığım hamileliğim 91 kiloaya ulaşmıştır:kedi:
yine dün itibariyle bir kızım 2500 gr,bir kızm 2370 gr olmuş (sizlere göre briaz küçüğüz ama:kedi:,bu kadar oluyor teyzeleri kaydirigubbakcemile3)
doğum tarhi ve şekli aynı,24 Eylül sezeryanyerimseniben
kızlar bugün doktordan geldik benim paşam 3,150 gr doktor amcamızdandamaşallah aldık normali beklersem 3,5 kgnin üstünde olucak dedi ama bizim doğum sezeryan olucak tarih kararlaştırdık 28 eylül sabahı inş.
Allah hayırlısıyla kucağına nasip etsin tatlım, Elifçik de bugünkü kontrolümüzde 35+4te 2770gr, 48,5cm ve hala da dönmedi, artık dönemez dedi doktorcum.Öyle upuzun yatıyor canı sıkıldığında da ayaklarıyla alt tarafımı tekmeliyor. Kızdığım zaman aynı hareketi yaparım, ayağımı yere vururum ben de hep. Neyse bir yönü benzedi sonunda kaydirigubbakcemile3
Allah hayırlısıyla kucağına nasip etsin tatlım, Elifçik de bugünkü kontrolümüzde 35+4te 2770gr, 48,5cm ve hala da dönmedi, artık dönemez dedi doktorcum.Öyle upuzun yatıyor canı sıkıldığında da ayaklarıyla alt tarafımı tekmeliyor. Kızdığım zaman aynı hareketi yaparım, ayağımı yere vururum ben de hep. Neyse bir yönü benzedi sonunda kaydirigubbakcemile3
Pardon demin kilosunu yanlış yazmışım aklım 1 önceki kontrole gitmişti düzeltiyorum 2125 gr :sm_cool:
bizde bugün dr gittik
prensesim 2.730gr ve bende 83 olmuşum ve doğum şeklim sezeryan olacak allahın izniyle inşş zemuszemus
maşallha oğluşuna canımhayırlısı olsun opuyorumnanaktan
ben de bilgilerimi tekrarlıyım o zamana.s,,
dün itibariyle 35+5 te 77 kilo başladığım hamileliğim 91 kiloaya ulaşmıştır:kedi:
yine dün itibariyle bir kızım 2500 gr,bir kızm 2370 gr olmuş (sizlere göre briaz küçüğüz ama:kedi:,bu kadar oluyor teyzeleri kaydirigubbakcemile3)
doğum tarhi ve şekli aynı,24 Eylül sezeryanyerimseniben
benımkısıde bugun ıtıbarıyle 2,5 kılo boyuda haftasıyla uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?