2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

maşallah bebişlere artık 3 lere geçmişiz bakıyorumda...bende yarın gidicem ama benimki büyük ihtimal 3 olamamıştır minik kuşum benim...

sositososito kızlar bakıyorumda bugun herkez dr lara akın etmıs delikafadulden
maasallak mınık paşalara hanım kızlarınıza

ikiz annesi olarak aldigin kiloyu gorunce kendimden utandim walla :sinifsinif:
bebislerinde gayet iyiler masallah
herkesin bebisine masallahhhh

Buketim aşkolsun canımm,
ikiz annesi olunca kilo almak da iki katı olmuyor aslında düşünüldüğü gibi,
ikizlerde 16 kiloya kadar müsade var,
hem gördüğün gibi zaten çok kilolu hamile kaldım,
burda birçok kişi benim başlangıç kilodan bile daha az bir kiloda tamamlıyorlar hamilelklerini:kedi:
önemli olan bebeklerimiz canım opuyorumnanaktan,,
sana ve bebeğine de maşallahh annesiii

canim zaten sana dedigim bisi yok ki :kedi:
ben kendime diorum kafamçokkarıştı
demekki ikizlerim olsaymis dusunmek bile istemiorumm -tatlicadiarzu-
bravo sana alkisalkisalkis

Benden de kocaman bir maaşallah! Ben "tekiz" annesi olduğum halde şimdiden 16kg.yi attım cebe :kedi: Birkaç ay önce doğum yapan arkadaşlarım dedi ki, ilk haftanın sonunda doğuma girerkenki kilonun 8-10kg.si gidiyormuş zaten ama emzirirken insan bir tatlı canavarına dönüşüyormuş, bir de ailedekiler süt yapsın diye helvayı, tahin pekmezi dayayınca verdiklerini de geri almışlar hızla, humana still tea'yi öneriyorlar 3'üde, gerçekten süt yapıyormuş. Ben bir de cicibebe bisküvisinin süt yaptığını duymuştum forumlardan birinde onu da sordum, arkadaşlarımdan 8 aylık bebeği olan biri özellikle denemediğini ama bebişe bu bisküvelerle mama hazırlarken aradan birkaç tane kendisinin de atıştırdığı günlerde sütünün gerçekten de bollaştığını söyledi. Aklımızda bulunsun valla. Yalnız benim yaptığım gibi şimdiden başlayınca üstelik de süte banıp banıp 2 günde 1 paket yiyince kilolar katlanarak geliyor onu söyleyeyim, denenmiştirrrr kaydirigubbakcemile3

Ayyy tosun mu olacak ne bizimkisi 36+4 te 3300 olmuş,mideside büyük bu tosunun dedi doktor, artık nasıl doyurucam bilmem,maşallah tüm ekim bebişlerine hepsi topaç gibi valla,ben de topaç olmuşum 98 olmuşum yawww....

hay maşallahh.. :)) ee erkek adam dediğin accık yapılı olur dimi simayım kaydirigubbakcemile3 sen nie normal topice gelmiosun bakiim hı kaydirigubbakcemile

Maşallah Simaysi ohhh ne güzel seninki 4500 ları bulurmu dersin birazını bizim kıza da verse ii olacak bizde 34. haftada 2400 oldu die seviniyoruz laelaelaelaelae

Maşallah seninkine,yok canım doktor anca 3700 gibi doğar dedi,birde şu var,bazen ultrason değeri ile bebişin değeri tutmuyormuş,önemli olan sağlıklı olması, senin bebişte ortalama değerler içinde,bizde kilolu kimsede yok ama anlamadım,ben şimdi kiloluyum ama gebelik ve hormon hapları yüzündün,kime benzedi anlamadım,çokta obez olmasın yaw, neyse kuzucuklar sağlıkla gelsinde önemli olan o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…