2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

24+1 iken 865 gramdı kızlar benim oğluşum..yarında kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş..gelişimi bir hafta ileride dedi doktor..

bütün ekim kuzularına 41,5 kere maşallah kocaman oldu yavrularımız hihoyyyt:teytey::CüvCüv::lepi:

ayy yarın benimde randevum var bakalım dora bebek ne kadar olmuş özledim oğluşumu çokkk

kızlar en şişman benim oğlum sanırım :)) doktorum dediki göbekli bir bbişin var dedi,göbek çevresi haftasından genişti..dün gittim doktora 25+4 ken oğlum 1.009 kilo çıktı..maşallah.. babasına çekmişşşş kaydirigubbakcemile3

benim minikte bugün 575 gram çıktı harbiden de minikk oğlum büyü çabukkk (
2 gün geriden geliyoruzz sata göre ama sorun değilmiş yeterkş sağlıkla gelsin

maşallah oğluşuna tatlım maşallah canım hemen hemen senin oğlanda benimki gibi şeker baya enine boyuna olcek benimki 26 haftada 1017 gr 38 cm olmuştu yaa aman maşallah bebişlerimize canım sağlıkla inş.

kizlar kac haftada bir ultrason kontrolune gidiyorsunuz??geldim hollandaya 20.haftadan sonra ultrasona almiyorlarmis olacak ismi anlamadim gerek yok diyor kadin elleriyle karnima bakacaklarmis birde bebegin kalp atisini dinleyeceklermis eger bir anormallik gorurlersel oyle ultrasonla bakacaklarmis.moralim bozuldu ya olmazsa arastiracagim burda da ozel doktor vs. vardir heralde .doktorunuz sizi ne kadar zamanda bir kontrole cagiriyor??

Dün doktor randevumuz vardı. 25+2'de 800 gr. kızımız. Haftasıyla uyumlu çıktı. Çok tatlıydı yine prenses:)
Ben de toplam 9 kilo aldım. Doktor fena değil, fakat anlaşılan 10 kiloda bitiremeyeceğiz dedi. O da kesti ümidi yani:)

Yine 1 ay sonraya çağırdı.

günaydınnn kızlarrrr benim oğluşummm 25 haftalıkkden 830 gramdı doktorumuz boy söylemiyor bize doğunca öğrenirsin diyorr şimdi ne kadr oldu acaba canım oğlummm

kızlar benim oğlum 13 haziranda 574 gr dı acaba şimdi ne kadar olmuştur bende çok merak diyorum

bizim dün kontrolümüz vardı gene 27+5 günlüktü dün ve 1070 gr olmuş bit tanem :))) bense 51 de sayıyorum.maşallah şu iki haftada hiç kendme almamışım 300 gr almışım onunda hepsini küük erkekim almış :)))bizim kontrollerimiz 15 günde bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…