2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

Birşey farkettim, kızlarla erkeklerin ağırlık farkı belirmeye başladı. Aynı hafta ve günlü olan bebeklerde erkekler şimdiden önde.

bende bugun kontroldan geldım miniş 1030 gr ve 27 haftalk gorunuyodu maşallah.doğum sezaryen ve 1 ekım arkadaşlarkaydirigubbakcemile2

27+3 GÜNLÜĞÜZ KIZIM 1150GR.doktor 1 hafta önde,kızınız şişko dedi:)ehi ehi :)ama boyunu söylemiyor doktor. ben de 9kg aldımanne kız iyi gidiyoruz yaniöptümmm

Günaydın Anneler
Bizde 28. haftada 1300 Gr olmuşuz. Bende 15 kilo aldım. Doktor artık yavaşla biraz dedi kaydirigubbakcemile3

arkadasim kagan kocatepenin sitesinde 27 28 29.haftalardan birinde bu konudan bahsetmis,.yurt disinda bellirli bi haftadan sonra ultrason yapmiyorlarmis dedigin gibi elle muayne yapiyolarmis sira disi bir durum goruldugunde ultrasondan bakiyorlarmis.sanirim bebege zararli olabilecegini dusunduklerindendir,. bende ortadoguda yasiyorum, suan 28+5 haftaligiz ve ayda bir gidiyorum kontrole.canini sikma avrupa icin cok normal bi durum. gerci biz anne adaylari bebeklerimizi gormeyince rahat edemiyoruz ama olsun.

evet canim okudum ordada .yok canim ya bebegi dusunduklerinden degil sigorta sirketlerinin masraflari kisma cabasi (para ceplerinde kalsin diye)..moral bozulmayacak kadar da degil .benim suan kilo problemim var kilo alamiyorum buda beni tedirgin ediyor bebegin kilosu nasil acaba diye surekli aklimda ama ben bi caresini buldum en kisa zamanda deneyecegim .burda jinekolog doktor isteme hakkimiz varmis oda ultrasonla falan bakiyor bu yolu bi deneyecegim ins. basarili olurum

bgün doktora gittim 750 gr olmusum oğluşum.yerim onu ben.ama bn 65 im 6 ayda 9 kilo aldım biraz cok dedı doktor kredımı bastan tüketiyomuyum ne ama sağlıklı ya bebiş önemli olan o. seker testı yaptırdım bakalım sonuc ne olucak yarın alıcam ınsallah ...:Saruboceq:

kuzularim ozaman ben degistireyim bi sonraki kontrolunde yine onde giderrse muh.dogum bil. vs. yenileriz senin kilo bilgin guncel mi?su anda 60 kilomusun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…