- Konu Sahibi blackbird87
-
kizlar kac haftada bir ultrason kontrolune gidiyorsunuz??geldim hollandaya 20.haftadan sonra ultrasona almiyorlarmisolacak ismi anlamadim gerek yok diyor kadin elleriyle karnima bakacaklarmis birde bebegin kalp atisini dinleyeceklermis eger bir anormallik gorurlersel oyle ultrasonla bakacaklarmis.moralim bozuldu ya olmazsa arastiracagim burda da ozel doktor vs. vardir heralde .doktorunuz sizi ne kadar zamanda bir kontrole cagiriyor??
arkadasim kagan kocatepenin sitesinde 27 28 29.haftalardan birinde bu konudan bahsetmis,.yurt disinda bellirli bi haftadan sonra ultrason yapmiyorlarmis dedigin gibi elle muayne yapiyolarmis sira disi bir durum goruldugunde ultrasondan bakiyorlarmis.sanirim bebege zararli olabilecegini dusunduklerindendir,. bende ortadoguda yasiyorum, suan 28+5 haftaligiz ve ayda bir gidiyorum kontrole.canini sikma avrupa icin cok normal bi durum. gerci biz anne adaylari bebeklerimizi gormeyince rahat edemiyoruz ama olsun.
nurefsanecım tatlım öncelıkleçok teşekurler çok guzel olmuş.ama bitanem benım kotrolum oldunda 25+4 iken 1030 gr dı.ama 27 haftalık gorunuyodu ona görede doğum öne alındı ama hep böyle kalacakmı bilmıyorum tatlım.
kuzularim ozaman ben degistireyim bi sonraki kontrolunde yine onde giderrse muh.dogum bil. vs. yenileriz senin kilo bilgin guncel mi?su anda 60 kilomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?