2009 Ekim Bebekleri'nin aylık kilo alımları

Amaaann amannn maaşallah bebişlerimize

Bizim bebişler iri genelde kızlar biz bu çocukları nasıl normal doğurucaz. Hele benimki 900 gramdı 24 haftalıkken. Şimdi 26.haftamdayım 1.500 falan olmuştur herhalde:1shok:

kizlar 22 haftalikken kac gramdi bebisleriniz peki...benimkine en son o zaman bakmisti 554 gr di...birdaha haftaya sali bakicak merak icindeyim....

valla sebze meyve çokk yedim bu hamileliğimde hemde bilerek yyorum özellikle kabız olmamak için
bilmem ilk gebeliğimdede aynı beslendim ama farkı ilk gebeliğimde ikizlerimden biri 22 +3 de 580 gram doğmuştu (
hoş zamanında gelsinde sağlıklı olsunda zayıf olsun
dr normal diyor ama normal değil bence
bu arada 2 gün geriden geliyoruz

bneim 23.haftada bebegim 580 gr di.Arkadaslar bebegin kilosu sizin actik tokluk durumunuza gorede degisiyor, ben genelde yemek yedikten sonra gidiyorum doktora.

Son düzenleme:
benim kızım geçen ay gittiğimizde 456gr dı 27 haftanın içinde 1200gr olmuş çok gibi geldi banada 800-1000gr arası falan olmuştur diye tahmin ediyodum ama.Kızım çokmu tombik olacak acaba.Eşimde çocuğu obez yapacan yiyip durma diyo ama napıyım çok acıkıyorum...(

canim listeye baktinmi bilmiyorum ama 27.haftada olup bebegi 1200 civarinda olan birkac kisi var bence kilosu cok normal gozukuyor hem ayrica kilo icin kaygilanmak icin erken 36.haftadan sonra kilosu onem kazaniyor.simdi fazla olsa bile bu avantaj olur..

bizde kontrolden geldik benim erkekim 1.390 gr olmuş boyunu unutuyorum sormayı ya her seferinde eve gelince aklıma geliyo neyse bende hala 75 kiloyum nurefsan canım benim ekleyiverirsin bir ara şimdiden teşekkürler yerimseniben 28+5 teyiz

nurefsan senin kontrolun ne zaman canim??senin bebis kac gramdi en son ve kac haftalikken bakmisti kilosuna..senin kilonda artma varmi biraz bu ara??

benim bebişim 25+5 dr 750 gr filan dedi, 12 Ağustosta ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım inş.herşey normal olur. Sankim benim bebiş accık zayıf mı ne:ecrin_bebek:anasına hiç çekmemiş daha şimdiden 11 kilo aldım. Ve demir ilacı kulalnıyorum artık doğum sonuna kadar ne kadar olurum bilemişyorum. Rabbim yardım etsin inş.da az alayım kilo tabi kızlar sizde dua edinmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…